Νέο επεισόδιο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αγρότες τους αποδοκίμασαν στην Κοζάνη

Νέο επεισόδιο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αγρότες τους αποδοκίμασαν στην Κοζάνη

Ένταση και στην Κοζάνη, με αγρότες να επιχειρούν να εισβάλλουν σε κτίριο που έδιναν συνέντευξη Τύπου οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής (vids)

“Κόκκινο πανί” έχουν γίνει για τους αγρότες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια, καθώς την Κυριακή σημειώθηκε νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά στην Κοζάνη.

Το πρωί τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι Δημήτρης Δημητριάδης, Θέμης Μουμουλίδης, Ιωάννης Θεοφύλακτος και Γιώργος Ντζιμάνης, ήταν προγραμματισμένο να δώσουν συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης.

Αγρότες συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους στα σχέδια της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, καταγγέλλοντας ότι θέλουν να συναντηθούν με τους βουλευτές αλλά εκείνοι αρνούνται.

Ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου, οι αγρότες επιχείρησαν να μπουν και εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς ενώ κατά την αποχώρηση των βουλευτών, τους αποδοκίμασαν έντονα και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να φύγουν από το σημείο.

(Με πληροφορίες από kozan.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα