Νέο μέτωπο φωτιάς στη Μαλακάσα. Εκκενώνονται τρεις παιδικές κατασκηνώσεις

Νέο μέτωπο φωτιάς στη Μαλακάσα. Εκκενώνονται τρεις παιδικές κατασκηνώσεις
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Νέα πυρκαγιά φαίνεται να ξέσπασε στη Μαλακάσα κοντά στην περιοχή του Ωρωπού και του Μηλεσίου πριν από λίγο, ενώ εκκενώνονται για προληπτικούς λόγους τρεις παιδικές κατασκηνώνεις

Πριν λίγα λεπτά η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε και για νέα πυρκαγιά στην Μαλακάσα και ειδικότερα ανάμεσα σε Μαλακάσα συγκεκριμένα στο 43ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα προς Ωρωπό.

Το κέντρο επιχειρήσεων της ΠΥ στέλνει δυνάμεις στην περιοχή, χωρίς, όμως, να έχει σαφή εικόνα για την κατάσταση της πυρκαγιάς. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν, αυτή την ώρα, τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και πεζοπόρο τμήμα δέκα ατόμων.

Αυτή την ώρα εκκενώνονται τρεις παιδικές κατασκηνώσεις, με περίπου 120 παιδιά που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, για προληπτικούς λόγους και μεταφέρονται με πούλμαν στην Αθήνα. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί ότι θα παραλάβουν τα παιδιά τους από το κτίριο του υπουργείου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μεσογείων 119.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα, δεκαμελές πεζοπόρο τμήμα, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα