Νέο ξενοδοχείο για την Zeus International στη Χαλκιδική

Νέο ξενοδοχείο για την Zeus International στη Χαλκιδική

Ο όμιλος ανέλαβε τη διαχείριση του νέου ξενοδοχείου του ομίλου Μαντεκίδη στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας.

Ένα ακόμη παραθεριστικό ξενοδοχείο προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιο του ο όμιλος Zeus International, συνεχίζοντας την ανάπτυξή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Χαλκιδικής. Ο όμιλος ανακοίνωσε την ανάληψη της διαχείρισης του υπό κατασκευή ξενοδοχείου στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας, που ανήκει στον όμιλο Μεντεκίδη.

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2022. Θα διαθέτει 179 δωμάτια, δυναμικότητας 500 κλινών, 65 από τα οποία θα έχουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό τριώροφο κτίριο και «τμήματα» διώροφων κτιρίων τύπου μπανγκαλόου, καθώς και από διάφορους τύπους δωματίων όπως σουίτες, μπανγκαλόου με ιδιωτικές πισίνες και ευρύχωρα οικογενειακά μπανγκαλόου, κ.α.

Οι χώροι συνεδρίων και εκδηλώσεων μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 300 άτομα στους εσωτερικούς τους χώρους και έως 2500 άτομα στους εξωτερικούς χώρους.

Το συγκρότημα, που αναπτύσσεται σε έκταση 65 στρεμμάτων, θα διαθέτει 3 εστιατόρια και 2 μπαρ, πισίνες, κέντρο ευεξίας & SPA, ένα από τα μεγαλύτερα της περιοχής με θερμαινόμενη πισίνα, καθώς και γυμναστήριο, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α. Λόγω του μήκους της αμμώδους παραλίας του ξενοδοχείου (800 μέτρα), σχεδιάζεται στο μέλλον να κατασκευαστεί μαρίνα, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό για μικρά και μεγάλα σκάφη.

Σημειώνεται ότι η ZEUS International διαχειρίζεται σε Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρο και Ρουμανία, περισσότερα από 3.800 δωμάτια σε 25 ξενοδοχεία, με σημαντικά σχέδια ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα