Νέο χτύπημα σε ΑΤΜ αυτήν τη φορά στα Πετράλωνα – Προσαγωγές υπόπτων

Νέο χτύπημα σε ΑΤΜ αυτήν τη φορά στα Πετράλωνα – Προσαγωγές υπόπτων
ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε ΑΤΜ στη Νέα Κίο. Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi) eurokinissi

Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο έξω από τα ΕΛ.ΤΑ. στα Πετράλωνα και αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα μετρητά-Διέφυγαν αφήνοντας πίσω τους φθορές στο ΑΤΜ και στην πρόσοψη των ΕΛ.ΤΑ.-Το χτύπημα σημειώθηκε ενώ ήδη είχαν προσαχθεί ύποπτοι Έλληνες και αλλοδαποί στην Ασφάλεια και εξετάζονται

Τεράστια είναι η ζημιά για τράπεζες και επιχειρήσεις που αφήνει πίσω της η ασταμάτητη και καθημερινή πλέον δραστηριότητα των «plofkraakers» στην Αττική.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο χτύπημα έγινε αφού ήδη είχαν προσαχθεί στην Ασφάλεια και εξετάζονται ύποπτοι Έλληνες και αλλοδαποί για πλήθος παρόμοιων χτυπημάτων και δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα πόσες είναι οι ομάδες πλέον που έχουν δραστηριοποιηθεί σε αυτό το κομμάτι και έχουν μιμηθεί η μία σπείρα την άλλη.

Σε ό,τι αφορά τους προσαχθέντες, αυτοί εξετάζονται και εφόσον προκύψει για ποιες από τις δεκάδες επιθέσεις σε Αττική και επαρχία είναι υπεύθυνοι, θα σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος τους και θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

Στόχος πάντως αυτή την φορά έγινε περίπου μισή ώρα μετά τις 4 τα ξημερώματα, ΑΤΜ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ., επί της οδού Κειριαδών στα Πετράλωνα.

Άγνωστοι δράστες, αφού παροχέτευσαν μίγμα αερίου στο ΑΤΜ και το ανατίναξαν, κατάφεραν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω τους ζημιές τόσο στο ΑΤΜ που διέλυσαν, όσο και στην πρόσοψη των ΕΛ.ΤΑ. Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα