Neonode N2

Neonode N2

Το νέο της touch screen κινητό τηλέφωνο παρουσίασε, για πρώτη φορά, χθες στην Αθήνα η Σουηδική εταιρία Neonode. Πρόκειται για το Ν2 παρουσιάστηκε ...

Το νέο της touch screen κινητό τηλέφωνο παρουσίασε, για πρώτη φορά, χθες στην Αθήνα η Σουηδική εταιρία Neonode. Πρόκειται για το Ν2 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση 3GSM World Congress στη Βαρκελώνη. Το Neonode N2 δεν ξεπερνά σε μέγεθος (47x77x14.7 χιλ) μια πιστωτική κάρτα ενώ το βάρος του είναι μόλις 60 γραμμάρια. Δεν χρειάζεται γραφίδα ούτε πίεση αφού η οπτική οθόνη αφής του μπορεί να διαβάζει με ακρίβεια τις κινήσεις σας. Η οθόνη του είναι 2 ιντσών και 65.000 χρωμάτων.



Για την πλοήγηση έχει χρησιμοποιηθεί δομή παρόμοια με αυτή ενός υπολογιστή, χωρίς όμως τα μεγάλα και πολύπλοκα μενού. Η συσκευή θα διαθέτει ελληνικό μενού ενώ θα υποστηρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες.



Το Ν2, το οποίο λειτουργεί σε δίκτυα 2G και 2,5G, χρησιμοποιεί τα Windows CE τα οποία, σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της Neonode επιτρέπει σε τρίτους να δημιουργήσουν εύκολα εφαρμογές που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το συγκεκριμένο τηλέφωνο, ενώ το λογισμικό αναβαθμίζεται μέσω Διαδικτύου και σύνδεσης του Ν2 με υπολογιστή.



Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού του τηλεφωνικού καταλόγου και της ατζέντας του κινητού με έναν υπολογιστή. .



Το Ν2 δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο μέσω της κάμερα των 2 MP ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή αναπαραγωγής όλων των δημοφιλών αρχείων πολυμέσων και στο οποίο έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία. Όλα τα περιεχόμενα της συσκευής αποθηκεύονται σε μια κάρτα MiniSD.



Στην χώρα μας θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουλίου, με τελική τιμή τα 399 ευρώ μαζί με μνήμη 1 GB καθώς και άλλα αξεσουάρ.



Αποκτήστε μια πρώτη επαφή με το νέο smartphone της Neonode στο βίντεο που ακολουθεί.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα