Νέος εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Ραγκούσης

default image

Ο Δήμαρχος Πάρου Γιάννης Ραγκούσης θα είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, διαδεχόμενος στην θέση αυτή τον Πέτρο Ευθυμίου, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής στην Β Αθήνας.

Ο Πέτρος Ευθυμίου ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την 8μηνη συνεργασία μαζί τους, την οποία χαρακτήρισε ” πολύτιμη, θετική και γόνιμη, η οποία στηρίχθηκε στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη“, ενώ “παραδίδοντας” στον κ.Ραγκούση ανέφερε ότι ” η ομορφιά του ΠΑΣΟΚ είναι το μεγάλο βάθος του στελεχικού του δυναμικού,που δεν περιορίζεται στα κεντρικά του στελέχη, αλλά στην περιφερειακή σύγκροτήση του, έτσι ώστε ο νέος εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Ραγκούσης, να δικαιώνει την φράση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κίνημα που έρχεται από πολύ μακρυά για να πάει πολύ μακρυά“.

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και αυτός θα συναντήσει την ευθύτητα και την καθαρότητα που απαιτεί η σωστή ενημέρωση, η οποία συνδέεται με τις αρχές και με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ και με τον δικό σας κώδικα δεοντολογίας” είπε ο κύριος Ευθυμίου,απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους. Ακόμα, εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο κύριος  Ραγκούσης θα συμβάλλει, απο την πλευρά του, στην νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Ο νέος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι νιώθει χαρά ” γιατί κλήθηκα να εκπροσωπήσω μια πολιτική αλήθειας” και ” τιμή που σε αυτόν τον ρόλο διαδέχομαι τον Πέτρο Ευθυμίου ο οποίος επί 8 μήνες δούλεψε, συνεργάστηκε και προσέφερε ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο, σε ό,τι με αφορά, θα είναι οδηγός για τις 29 μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές“.

Θα κάνω ότι μπορώ περισσότερο για να βοηθήσω στο έργο σας“,είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο κ. Ραγκούσης, προσθέτοντας ότι ” θα κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να στηρίξω μια πολύ ενωτική, συγκροτημένη και πολύ συντονισμένη προσπάθεια που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου αυτό που χρειάζεται η χώρα, να γυρίσει σελίδα, να γίνει πραγματικότητα, και θα γίνει πραγματικότητα“.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα