Νίκαια: Βίντεο – ντοκουμέντο από το δυστύχημα με την 6χρονη

Νίκαια: Βίντεο – ντοκουμέντο από το δυστύχημα με την 6χρονη
Εικόνα από το δυστύχημα στη Νίκαια glomex

Βίντεο δείχνει καρέ-καρέ το φρικτό δυστύχημα στη Νίκαια, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα 6χρονο κοριτσάκι, που χτυπήθηκε από φορτηγό.

Την στιγμή που το φορτηγό πέφτει πάνω στο 6χρονο κοριτσάκι στη Νίκαια, οδηγώντας το στο θάνατο κατέγραψε κάμερα.

Η 6χρονη μαζί με την ξαδέρφη της και τη θεία της κατέβηκαν από το πούλμαν επιστρέφοντας από την παραλία. Διέσχισαν και οι τρεις τη διάβαση για να περάσουν απέναντι. Τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα.

Ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να τρέχει κρατώντας σφιχτά από το χέρι τα δυο κοριτσάκια. Στη μέση του δρόμου άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα και ξεκίνησαν.

Η γυναίκα με τα δυο παιδιά προσπάθησαν να τρέξουν για να περάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, αλλά ξεκίνησε το φορτηγό με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα δυο παιδιά.

Συντετριμμένος ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού, συγκλόνισε μιλώντας στις κάμερες λίγες ώρες μετά το συμβάν.

“Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια”, είπε αρχικά, προσθέτοντας σχετικά με τον οδηγό του φορτηγού:

“Παραβίασε το κόκκινο. Κι αυτός επαγγελματίας άνθρωπος τώρα, επαγγελματίας νταλικέρης, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει”.

“Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. Όταν άκουγα τους πόνους των γονέων έκλαιγα και έλεγα, γιατί τα παιδιά; Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου”, δήλωσε στις κάμερες ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού, ενώ καταλήγοντας ανέφερε:

“Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει; Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα. Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα