Νικολούλη: “Η Ρούλα ήθελε να πεθάνει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για να σβήσει τις υποψίες”

Νικολούλη: “Η Ρούλα ήθελε να πεθάνει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για να σβήσει τις υποψίες”
Η Τζωρτζίνα και η μητέρα της INTIME NEWS

Οι αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και του συζύγους της, για τον οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "δεν την εγκατέλειψε τυχαία".

Λίγες ώρες πριν το σημερινό, συνταρακτικό επεισόδιο της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, η Αγγελική Νικολούλη προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις, τόσο για την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και για τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για ορισμένα στοιχεία της έρευνας που δεν “είδαν” το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους, τα οποία και θα αποκαλυφθούν μέσω της εκπομπής της.

Για τα όσα ισχυριζόταν η 33χρονη κατηγορούμενη, η Αγγελική Νικολούλη είπε: “Μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι. Το τόνιζε συνέχεια. Ξεκινήσαμε την έρευνα και την εστιάσαμε γύρω από την Τζωρτζίνα. Έβλεπα ότι για κάποιο λόγο ήθελε; έπρεπε; να πεθάνει το παιδί στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο”.

Για τον προβληματισμό της οικογένειας από τον ξαφνικό θάνατο της Ίριδας στο σπίτι, ενώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, η δημοσιογράφος δήλωσε: “Βρήκαμε ένα στοιχείο σοβαρό που αποκτά την έννοια του στοιχείου ντοκουμέντου. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για σοβαρούς λόγους. Θα το δούμε στην εκπομπή απόψε”.

“Τον Μάνο η Ρούλα μού τον έδινε ανοιχτά”

Αναφορικά με τον σύζυγο της κατηγορούμενης, Μάνο Δασκαλάκη, η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε ότι “τον έδινε ανοιχτά”, αφήνοντας μάλιστα και υπονοούμενα, αφού όπως ισχυρίστηκε, “θέλει να δει και κάτι άλλο σε εκείνον”.

“Απ’ ότι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του. Κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε την απόρριψη, και από εκείνη την στιγμή η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Ήταν η απόρριψη. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο”, είπε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα