Nikon COOLPIX L14

Nikon COOLPIX L14

Απόδοση και ευκολία στη χρήση σε συνδυασμό με μπαταρία διάρκειας ζωής 1000 λήψεων για μεγαλύτερη απόδοση στη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών

Απόδοση και ευκολία στη χρήση σε συνδυασμό με μια μπαταρία διάρκειας ζωής 1000 λήψεων για μεγαλύτερη απόλαυση και απόδοση στη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών Η Nikon COOLPIX L14 είναι μια υψηλής ποιότητας συμπαγής ψηφιακή μηχανή που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την ευκολία στη χρήση, παρέχοντας παράλληλα διαρκή ισχύ χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.



Η κατασκευή της βασίζεται στην καινοτόμο τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας EXPEED της Nikon και στο οπτικό σύστημα ακριβείας των φακών NIKKOR, ώστε να παρέχει βέλτιστη απόδοση και μέγιστη ποιότητα εικόνας.



Αξιοποιεί πλήρως την ισχύ απεικόνισης των 7,1 ενεργών megapixel για την πιστή αποτύπωση των χρωμάτων με πολλές μικρές λεπτομέρειες, ώστε να παρέχει αρκετή δημιουργική ελευθερία στο χρήστη για την περικοπή ή τη δημιουργία μεγεθύνσεων. Η δυνατότητα αυτή συνδυάζεται με το οπτικό σύστημα ακριβείας του φακού Zoom-NIKKOR 3x που καλύπτει το ιδιαίτερα εύχρηστο εύρος των 38-114 mm (ισοδύναμο με 35 mm) για κάθε είδους φωτογραφίες από ομαδικές λήψεις έως κοντινά πορτραίτα.



Επιπλέον, η εύχρηστη αυτόματη λειτουργία διευκολύνει την ενεργοποίηση της μηχανής και τη φωτογράφηση χωρίς να ανησυχείτε για τις ρυθμίσεις. Η εύκολη πρόσβαση σε 15 διαφορετικά προγράμματα σκηνών και πέντε λειτουργίες video διασφαλίζει επίσης την προσαρμογή της λήψης για βέλτιστα αποτελέσματα ανάλογα με την κάθε στιγμή.



Η λειτουργία Stop-motion διευκολύνει επίσης τη δημιουργία video μέσα στη μηχανή. Οι χρήστες μπορούν να φωτογραφίσουν μοντέλα, να τα μετακινήσουν, να τα φωτογραφίσουν ξανά, ενώ όταν ολοκληρωθεί η φωτογράφηση η μηχανή επεξεργάζεται τις φωτογραφίες για τη δημιουργία επαγγελματικών αποτελεσμάτων επιλέγοντας την κατάλληλη χρονική στιγμή.



Διαθέτει μια μπαταρία με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής παγκοσμίως η οποία παρέχει τη δυνατότητα λήψης 1.000 φωτογραφιών με δύο μπαταρίες λιθίου μεγέθους ΑΑ Energizer. Η χρήση μιας μπαταρίας κοινού μεγέθους που είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν πλέον για την επαναφόρτιση ή τη διακοπή της τροφοδοσίας της μηχανής.



Η διαισθητική λειτουργία και τα φιλικά στη χρήση χειριστήρια διασφαλίζουν τον άριστο έλεγχο των λειτουργιών και της απόδοσης της COOLPIX L14. Τα αποκλειστικά κουμπιά στο πάνω μέρος του σώματος της μηχανής διευκολύνουν τη μετάβαση από τη λειτουργία λήψης στη λειτουργία απεικόνισης και αντίστροφα.



Στη μεγάλη οθόνη LCD 2,4 ιντσών εμφανίζεται μια φωτεινή εικόνα, ώστε να διευκολύνεται η προβολή των φωτογραφιών ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.



Ο εργονομικός σχεδιασμός του σώματος της μηχανής παρέχει σταθερότητα στο κράτημα και εκπληκτική εμφάνιση με ελκυστική ισορροπία μεταξύ κυματιστών επιφανειών και ευκρινών γραμμών.



Η μηχανή COOLPIX L14 είναι διαθέσιμη στα 150 ευρώ περίπου, στα εξής τρία χρώματα σώματος, ώστε να ικανοποιεί όλες τις προτιμήσεις: Silver, Blue και Pink.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα