Nikon COOLPIX P50 – Preview

Nikon COOLPIX P50 – Preview

Με προτεραιότητα τη φωτογραφική απόδοση, η νέα COOLPIX P50 συνδυάζει το κλασικό στυλ με την ευκολία στη χρήση

Με προτεραιότητα τη φωτογραφική απόδοση, η νέα COOLPIX P50 συνδυάζει το κλασικό στυλ με την ευκολία στη χρήση και μια ομάδα προηγμένων λειτουργιών που μπορούν να απολαύσουν πραγματικά οι συντηρητικοί χρήστες. Η κατασκευή της COOLPIX P50 βασίζεται στην τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας EXPEED της Nikon και στο οπτικό σύστημα ακριβείας των φακών NIKKOR, ώστε να παρέχει βέλτιστη απόδοση και μέγιστη ποιότητα εικόνας.



Συνδυάζοντας την ανάλυση που προσφέρουν τα 8,1 ενεργά megapixel με το νέο μηχανισμό επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας για εκπληκτική απόδοση απεικόνισης, η μηχανή COOLPIX P50 διαθέτει επίσης φακό Zoom-NIKKOR 3,6x με δυνατότητα ευρυγώνιας λήψης 28 mm που καλύπτει ένα μεγάλο εύρος από πανοραμικά τοπία έως κοντινά πορτραίτα.



Η σταθεροποίηση εικόνας ηλεκτρονικού VR (απόσβεση κραδασμών) αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής ή την κίνηση μη σταθερών θεμάτων για ακόμη πιο ευκρινή αποτελέσματα. Επίσης, η διευρυμένη ευαισθησία στο φως έως ISO 2000 διασφαλίζει σε μεγαλύτερο βαθμό τη λήψη φωτογραφιών χωρίς θάμπωμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κατά την αποτύπωση γρήγορα κινούμενων θεμάτων.



Από τον απόλυτα λειτουργικό σχεδιασμό του σώματος με τη σταθερή λαβή και την ελαστική επίστρωση έως το διαισθητικό χειρισμό του επιλογέα λειτουργιών σε συνδυασμό με μια ρύθμιση για χειροκίνητη λειτουργία λήψης, η μηχανή COOLPIX P50 είναι ένα ευέλικτο φωτογραφικό εργαλείο, έτοιμο να χειριστεί πολλά και διαφορετικά στυλ λήψης.



Το οπτικό σκόπευτρο της μηχανής παρέχει ακρίβεια στη σύνθεση, ακόμη και σε συνθήκες έντονου ηλιακού φωτός, συμπληρώνοντας άριστα τη φωτεινή οθόνη LCD 2,4 ιντσών στο πίσω μέρος του σώματος της μηχανής.



Η COOLPIX P50 τροφοδοτείται από μπαταρίες μεγέθους ΑΑ, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού, χωρίς να ανησυχείτε για την επαναφόρτιση ή τη διακοπή της τροφοδοσίας της μηχανής.



Η τιμή της νέας ψηφιακής μηχανής της Nikon θα κυμανθεί στα 300 ευρώ περίπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα