Nikon COOLPIX S200

Nikon COOLPIX S200

Με κομψό και συμπαγή σχεδιασμό, η ψηφιακή κάμερα της Nikon παρέχει άριστα αποτελέσματα για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους

Με κομψό και συμπαγή σχεδιασμό, η ψηφιακή κάμερα της Nikon παρέχει άριστα αποτελέσματα για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους. Με πλάτος μόλις 18,5mm, το κομψό σώμα από αλουμίνιο της μηχανής COOLPIX S200 συνδυάζει κλασικό σχεδιασμό με σύγχρονες λειτουργίες που αποδεικνύουν τη δέσμευση της Nikon για υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας μηχανές.



Συνδυάζοντας ανάλυση εικόνας 7,1 ωφέλιμων megapixel με έναν ισχυρό φακό Zoom-Nikkor 3x, 38-114mm, η μηχανή αυτή μπορεί να αποτυπώσει φωτογραφίες με μεγάλη ευκρίνεια στις λεπτομέρειες, από κοντινά πορτραίτα έως πανοραμικές λήψεις, ακόμη και μετά τη μεγέθυνση των φωτογραφιών.



Η ποιότητα των φωτογραφιών διασφαλίζεται επίσης από τη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών (ενεργοποιείται στη λειτουργία Anti-Shake), η οποία αντισταθμίζει τις επιπτώσεις από το κούνημα της μηχανής και παρέχει καθαρές φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες αστάθειας. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία υψηλής ευαισθησίας που αυξάνει το εύρος έως ISO 1000, η λειτουργία VR παρέχει επίσης στο χρήστη τη δυνατότητα λήψης υψηλής ποιότητας φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.



Τα γρήγορα κινούμενα θέματα και ο χαμηλός φωτισμός δεν αποτελούν πρόκληση για τη μηχανή COOLPIX S200, ενώ οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τα αποτελέσματα στη μεγάλη οθόνη LCD 2,5 ιντσών. Η οθόνη αυτή διευκολύνει επίσης την περιήγηση στη νέα διασύνδεση μενού που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες εκπληκτικές λειτουργίες.



Με τρεις πολύ χρήσιμες λειτουργίες της Nikon που διαθέτει η μηχανή COOLPIX S200 είναι δυνατή η επεξεργασία των φωτογραφιών μέσα στη μηχανή, με αποτέλεσμα οι ερασιτέχνες φωτογράφοι να επιτυγχάνουν αποτελέσματα για τα οποία ακόμη και ένας επαγγελματίας φωτογράφος θα ήταν υπερήφανος.



Η λειτουργία αυτόματης εστίασης στο πρόσωπο πρώτα εντοπίζει τα πρόσωπα των ατόμων και εστιάζει σε αυτά με υψηλή ευκρίνεια, ενώ η λειτουργία μείωσης του φαινομένου των κόκκινων ματιών μέσα στη μηχανή εξαλείφει αυτόματα αυτό το φαινόμενο για πιο εντυπωσιακά φυσικά πορτραίτα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τέλος, η μοναδική λειτουργία D-Lighting της Nikon βελτιώνει τις φωτογραφίες με υποέκθεση ή τις φωτογραφίες που λαμβάνονται με υπερβολικό κόντρα φως, ενώ τα σημεία της φωτογραφίας με σωστή έκθεση παραμένουν ανέπαφα.



Το αποκλειστικό λογισμικό PictureProject της Nikon παρέχει στο χρήση τη δυνατότητα επεξεργασίας των φωτογραφιών μετά τη μεταφορά σε υπολογιστή. Πρόκειται για ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα, το οποίο διευκολύνει την επεξεργασία, την οργάνωση, τη μεταφορά και την κοινή χρήση των φωτογραφιών που λαμβάνονται με τη μηχανή COOLPIX S200.



Η τιμή της κυμαίνεται γύρω στα 190 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα