Nikon COOLPIX S51C/S51

Nikon COOLPIX S51C/S51

Οι δύο νέες συμπαγείς ψηφιακές μηχανές συνδυάζουν τον ξεχωριστό σχεδιασμό κυματιστής επιφάνειας της Nikon με λειτουργίες που διευκολύνουν τη λήψη ε...

Οι δύο νέες συμπαγείς ψηφιακές μηχανές συνδυάζουν τον ξεχωριστό σχεδιασμό κυματιστής επιφάνειας της Nikon με λειτουργίες που διευκολύνουν τη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών και την κοινή τους χρήση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μηχανές COOLPIX S51C και COOLPIX S51 συνδυάζουν τα 8,1 ενεργά megapixel ευκρινούς ανάλυσης με το νέο μηχανισμό επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας υψηλής απόδοσης και το οπτικό σύστημα ακριβείας του ενσωματωμένου φακού Zoom-NIKKOR 3x «ορθής γωνίας» με VR (απόσβεση κραδασμών) μετατόπισης οπτικού φακού για τη δημιουργία φωτογραφιών με καθαρότητα και πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων.



Η διευρυμένη ευαισθησία στο φως με υψηλές ρυθμίσεις έως ISO 1600 διασφαλίζει τη λήψη φωτογραφιών χωρίς θάμπωμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κατά την αποτύπωση γρήγορα κινούμενων θεμάτων.










Η ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi της COOLPIX S51C παρέχει σύνδεση στο Internet για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και ελευθερία.










Μεταφέρετε φωτογραφίες απευθείας στο “my Picturetown” της Nikon για πρόσβαση ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Picture Bank της Nikon. Επιπλέον, μεταφέρετε φωτογραφίες απευθείας σε ένα blog ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Picture Mail, για να αποστείλετε μια ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε φίλους, όταν υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες για προβολή και λήψη.



Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν λογισμικό Pictmotion, το οποίο παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα δημιουργίας ψυχαγωγικών οπτικοακουστικών show που μπορούν να απολαύσουν οπουδήποτε, επιλέγοντας απλά αγαπημένες εικόνες και video και, στη συνέχεια, συνδυάζοντάς τις με μουσική υπόκρουση και οπτικά στυλ.










Στην οθόνη LCD 3,0 ιντσών εμφανίζονται μεγάλες και φωτεινές εικόνες, ώστε να διευκολύνεται η σύνθεση και η προβολή, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με ήλιο. Τα κουμπιά χειρισμού γύρω από την οθόνη και ο φιλικός στη χρήση δίσκος επιλογών έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά, ώστε να παρέχουν διαισθητικό χειρισμό.










Επίσης, το ομαλό περίγραμμα και το κομψό φινίρισμα του μπροστινού πλαισίου από αλουμίνιο διευκολύνουν το χειρισμό. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μεταλλικό φινίρισμα με επίστρωση για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και αστραφτερή εξωτερική λάμψη.



Η COOLPIX S51C είναι διαθέσιμη σε Silver και Black, στην τιμή των 260 ευρώ περίπου, ενώ η COOLPIX S51 σε Silver, Black, Blue, Brown, Red και Vivid Magenta στην τιμή των 240 ευρώ περίπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα