Nokia BH-804

Nokia BH-804

Το νέο Nokia Bluetooth Headset με μια αυθεντική θήκη αλουμινίου, λεπτές γραμμές και ένα συμπαγές μέγεθος, είναι το μικρότερο Nokia ακουστικό μέχρι ...

Το νέο Nokia Bluetooth Headset με μια αυθεντική θήκη αλουμινίου, λεπτές γραμμές και ένα συμπαγές μέγεθος, είναι το μικρότερο Nokia ακουστικό μέχρι σήμερα.Η Nokia παρουσίασε το μικρότερο Nokia Bluetooth ακουστικό μέχρι σήμερα, το Nokia Bluetooth Headset BH-804. Αυτό το νέο Bluetooth ακουστικό συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με μια αυθεντική θήκη αλουμινίου, λεπτές γραμμές και ένα συμπαγές μέγεθος, το οποίο συνδυάζεται στιλιστικά άψογα σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή.



Περιέχει υψηλής ποιότητας ήχο και τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά ήχου, μαζί με ψηφιακό επεξεργαστή σήματος (DSP) για ακύρωση εξωτερικών θορύβων.



Το Nokia Bluetooth Headset BH-804 προσφέρει στους καταναλωτές καθαρές και ζωντανές συνομιλίες, εν κινήσει. Το Nokia Bluetooth Headset BH-804 αποτελείται από δύο εύχρηστα πλήκτρα για τη διαχείριση των κλήσεων και της έντασης της φωνής. Συνοδεύεται από έναν επιτραπέζιο φορτιστή και ένα ιμάντα λαιμού για ευκολία στην φόρτιση, την αποθήκευση και την μεταφορά.



Το Nokia Bluetooth Headset BH-804 είναι συμβατό με κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν ασύρματη τεχνολογία και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 4ο τρίμηνο του 2008. Ο πλήρης κατάλογος με τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές προδιαγραφές του Nokia Bluetooth Headset BH-804 είναι διαθέσιμος
εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα