Nokia N97

Nokia N97

Με HSDPA στα 3,6 Mbps, Full QWERTY keyboard, Wi-Fi, Bluetooth με A2DP, κάμερα 5 MP με autofocus και LED flash, Stereo FM ραδιόφωνο με RDS και FM tr...

Με HSDPA στα 3,6 Mbps, Full QWERTY keyboard, Wi-Fi, Bluetooth με A2DP, κάμερα 5 MP με autofocus και LED flash, Stereo FM ραδιόφωνο με RDS και FM transmitter, 32 GB αποθηκευτικού χώρου η ναυαρχίδα της Nokia είναι πλέον στην Ελλάδα. Ανακαλύψτε την απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία τηλεφωνίας,pda, multimedia και Internet τσέπης σε ένα από τα πιο πλήρη smartphones της αγοράς.Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες όπου διατίθεται η ναυαρχίδα της Nokia, το πολυαναμενόμενο N97, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο από τον Ιούνιο σε περισσότερες από 75 χώρες. Εκτός από την ευρεία οθόνη αφής των 3.5”, το πληκτρολόγιο QWERTY και τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης της αρχικής οθόνης, το Nokia N97 προσφέρει ταχύτατη πρόσβαση σε όλη τη γκάμα των υπηρεσιών Ovi. Το Nokia Ν97 έχει εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 650 ευρώ.




Απολαμβάνοντας τις αναβαθμίσεις



Η ομορφιά της συγκεκριμένης συσκευής Nokia είναι ότι, το να τη βγάλουμε από το κουτί της είναι μόνον η αρχή. Όπως συμβαίνει με κάθε υπολογιστή, οι χρήστες μπορούν συνεχώς να βελτιώνουν και να ανανεώνουν το δικό τους Nokia N97, προσθέτοντας νέες λειτουργίες, νέες εφαρμογές και διορθώσεις, έτσι ώστε να αξιοποιούν ακόμη καλύτερα τη συσκευή τους. Ένας πραγματικά συναρπαστικός κατάλογος με καινούρια χαρακτηριστικά και λειτουργίες για το Ν97 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2009.




Εξασφαλίζοντας την ψυχαγωγία



Το Nokia N97 έχει επίσης δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στον τεράστιο μουσικό κατάλογο του Nokia Music Store. Με πολλές επιλογές σύνδεσης σε δίκτυα υψηλής ταχύτητας και με 32GB αποθηκευτικού χώρου (ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέχρι τα 48GB μέσω κάρτας microSD) γίνεται εφικτό το κατέβασμα δεκάδων χιλιάδων τραγουδιών και η αποθήκευσή τους στη συσκευή. Μπορούμε να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική με τα ακουστικά Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-905, τα οποία η εταιρεία παρουσίασε σήμερα.



Τα ακουστικά που εξασφαλίζουν κρυστάλλινο ήχο και εξαφανίζουν το θόρυβο του περιβάλλοντος, αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για να ακούμε μουσική ή για να τηλεφωνούμε με το Nokia N97, ενώ παράλληλα είναι συμβατά με πολλά άλλα κινητά τηλέφωνα και φορητές μουσικές συσκευές.



Η κάμερα με ανάλυση 5 megapixel και τα οπτικά Carl Zeiss με τα οποία είναι εξοπλισμένο το Ν97, εξασφαλίζουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και βίντεο ταχύτητας 30 fps. Επίσης, μπορούμε να μαρκάρουμε τις φωτογραφίες με geo-tags συγκεκριμένων γεωγραφικών θέσεων και να τις μοιραστούμε με τους φίλους μας στη στιγμή, ή να τις ανεβάσουμε στο διαδίκτυο μέσα από το Ovi Share, το Twitter ή το Flickr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα