Νοσοκομείο Χανίων: Σε σοβαρή κατάσταση 42χρονη που έπεσε από τον 4ο όροφο

Διαβάζεται σε 1'
Νοσοκομείο Χανίων
Νοσοκομείο Χανίων Eurokinissi @Τατιάνα Μπόλαρη

Η 42χρονη Βρετανίδα εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ όπου και παραμένει με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σοβαρή.

Σε σταθερή και πολύ σοβαρή κατάσταση φέροντας πολλαπλές κακώσεις και κατάγματα, αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων μία 42χρονη Βρετανίδα, μετά από πτώση από τον 4ο όροφο της Νευρολογικής Κλινικής.

H γυναίκα, πήγε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικό, αμέσως μετά την άφιξή της στην Κρήτη και στο αεροδρόμιο Χανίων και δήλωσε ότι αισθάνεται ότι παθαίνει εγκεφαλικό.

Αμέσως υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και βιοχημικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχει εισήχθη προληπτικά για παρακολούθηση στην Κλινική.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, περίπου μιάμιση ώρα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο βούτηξε στο κενό από τον 4ο όροφο με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό της.

Η άτυχη γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ όπου και παραμένει με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της κρίσιμη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα