Ντέμη Γεωργίου: Πότε θα γίνει η κηδεία της – Το μήνυμα της συντρόφου της

Διαβάζεται σε 2'
Ντέμη Γεωργίου
Ντέμη Γεωργίου STAR TV

Οι φίλοι της Ντέμης Γεωργίου ανακοίνωσαν το πότε και πού θα γίνει η κηδεία της, όπως και την επιθυμία της. Η δήλωση της συντρόφου της.

Σοκ και θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της σεφ Ντέμης Γεωργίου σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η Ντέμη Γεωργίου, η οποία είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής Masterchef, έφυγε από τη ζωή μετά από οξεία βακτηριακή λοίμωξη.

Η σεφ αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της στο σπίτι της στην Πάρο, όπου βρισκόταν για εργασία. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα, αλλά ήδη βρισκόταν σε κώμα και σηπτικό σοκ. Έδωσε μία πολύ δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς, ανέφερε πως η Ντέμη Γεωργίου είχε καταβολή και αδυναμία, ενώ εξήγησε: «Για να φτάσει κανείς να χάσει τις αισθήσεις του στο σαλόνι του σπιτιού του, κάτι είχε προηγηθεί. Αν η κοπέλα πήγαινε σε έναν γιατρό όσο δεν αισθανόταν καλά και έκανε εξετάσεις θα έβλεπε τι συμβαίνει. Δυστυχώς δεν πρόλαβε. Θα είχε πιθανώς και άλλα συμπτώματα. Περιμένουμε να βγουν οι εξετάσεις της για να δούμε ποιο ακριβώς μικρόβιο, που ήταν και δυνατό, προκάλεσε το σηπτικό σοκ».

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό της Ντέμης Γεωργίου στο Instagram, οι δικοί της άνθρωποι ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για την κηδεία της. Όπως αναφέρουν:

«Εκ μέρους των φίλων και των αγαπημένων της Ντέμη…
Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 25/07/24 στις 12πμ στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών.
Μετά από επιθυμία της εκλιπούσας, όποιος επιθυμεί να παραστεί να ντυθεί στα λευκά και αντί στεφάνων θα θέλαμε την στήριξη στην Φιλοζωική PAWS – Paros Animal Welfare Society».

Το μήνυμα της συντρόφου της

Η εκπομπή “Summer’s Cool” του ΣΚΑΙ εξασφάλισε δήλωση από την σύντροφό της, με την οποία θα παντρεύονταν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Σας ευχαριστούμε θερμά ειλικρινά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να διατηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της, καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ξηρομερίτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα