O εμπρηστής της Βάρης είχε διατελέσει και καθηγητής στην Ακαδημία της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάζεται σε 1'
Φωτιά (φωτογραφία αρχείου)
Φωτιά (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Ο 66χρονος συλληφθείς για την πρόκληση 4 πυρκαγιών στη Βάρη, παρουσιάζεται ως συγγραφέας αρχαιολατρικών συγγραμμάτωνε ενώ είχε διατελέσει και καθηγητής στην Ακαδημία της ΕΛ.ΑΣ.

Εν αναμονή της απολογίας του κρατείται ένας 66χρονος που συνελήφθη την Δευτέρα 5 Αυγούστου, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκληματών Εμπρησμού σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης, ως υπαίτιος πρόκλησης τεσσάρων πυρκαγιών εν υπαίθρω από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση στις 8 και 9 Ιουνίου, στην περιοχή Χέρωμα στη Βάρη Αττικής.

Ο 66χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα για την πρόκληση των τεσσάρων πυρκαγιών, μετά από ανάλυση βιντεοληπτικών υλικών που κατέγραψαν τις κινήσεις του και την ύποπτη παρουσία του στην περιοχή, την στιγμή έναρξης των πυρκαγιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο άτομο παρουσιάζεται ως συγγραφέας αρχαιολατρικών συγγραμμάτων ενώ πριν περίπου μία δεκαετία είχε κάνει κάποιες διαλέξεις και ως διδάκτωρ κοινωνιολογίας ήταν στη λίστα των τακτικών καθηγητών της Ακαδημίας της ΕΛ.ΑΣ. για μία χρονική περίοδο.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΔΑΕΕ σε βάρος του είναι επιβαρυντικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα