Ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας άρπαξε το μωρό του από το νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 2'
Νοσοκομειακός θάλαμος (φωτο αρχείου)
Νοσοκομειακός θάλαμος (φωτο αρχείου) iStock

Για αρπαγή βρέφους κατηγορείται ο παλαιοχριστιανός και η σύζυγός του από το νοσοκομείο “Αλεξάνδρα”.

Τον 45χρονο παλαιοχριστιανό της Κορινθίας και τη σύζυγό του αναζητά η Αστυνομία, καθώς κατηγορούνται για αρπαγή βρέφους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος μαζί με την σύζυγο του επισκέφθηκαν σήμερα το νοσοκομείο Αλεξάνδρα προκειμένου να δουν το βρέφος τους ,που γεννήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί σε Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», αλλά ο 45χρονος μαζί με την γυναίκα του το άρπαξαν από το νοσοκομείο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε σε εκπομπή του Mega για το περιστατικό κι ανέφερε: «Δύο παρά τέταρτο, ενώ υπήρχαν δύο σεκιούριτι σήμερα λόγω της μεταφοράς του βρέφους, εμφανίστηκε ο πατέρας του βρέφους, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Άρπαξε το βρέφος κι άρχισε να τρέχει από τον 3ο όροφο που είναι τα νεογνά, τον κυνήγησαν οι σεκιούριτι. Έφθασαν σχεδόν μέχρι το Αρεταίειο, μπήκε σε μία εκκλησία, βγήκε από τη άλλη πόρτα και μετά εξαφανίστηκε με το παιδί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα