Οδηγός λεωφορείου αρνήθηκε να μεταφέρει μαθητές στη Ρόδο

Οδηγός λεωφορείου αρνήθηκε να μεταφέρει μαθητές στη Ρόδο

Η μικρή περιπέτεια που πέρασαν τρία παιδιά στη Ρόδο, "πληρώνοντας" το γεγονός ότι δεν έχει ρυθμιστεί το θέμα της μεταφοράς των μαθητών

Τη μη ρύθμιση του θέματος της μεταφοράς των μαθητών στη Ρόδο “πλήρωσαν” τρία παιδιά, τα οποία θέλησαν να επιστρέψουν με λεωφορείο στο σπίτι τους, σε χωριό του νησιού, από το σχολείο τους.

Σύμφωνα με καταγγελία, το μεσημέρι της Πέμπτης (11/09) τρία 13χρονα παιδιά, φορτωμένα με τα βιβλία που τους δόθηκαν από το σχολείο, επιχείρησαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο. Ο οδηγός φέρεται να τα ρώτησε αν έχουν εισιτήριο και όταν πήρε αρνητική απάντηση, τους είπε ότι θα πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτό.

Οι μαθητές του είπαν ότι δεν είχαν χρήματα πάνω τους και ο οδηγός τους απάντησε ότι δεν μπορεί να τα αφήσει να ανέβουν λεωφορείο. Πράγματι, αυτό έφυγε χωρίς τους συγκεκριμένους μαθητές, οι οποίοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά τους γονείς τους να πάνε να τους πάρουν, όπως και έγινε.

Η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρισης Συγκοινωνιών Ρόδου ενημερώθηκε για το θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκαθάρισε ότι έχει δώσει εντολή οι μαθητές να μην πληρώνουν εισιτήρια στα λεωφορεία που τους μεταφέρουν από και προς το σχολείο τους.

Πληροφορίες από rodiaki.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα