Οι νέες High Definition Sony Handycam

Οι νέες High Definition Sony Handycam

Η σειρά καμερών Handycam σας προσφέρει ακόμα περισσότερους τρόπους για να καταγράφετε, να μοιράζεστε και να απολαμβάνετε τις αναμνήσεις σας

Είτε είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε μια ψηφιακή βιντεοκάμερα, είτε επιθυμείτε να αναβαθμίσετε την υπάρχουσα βιντεοκάμερά σας, η σειρά καμερών Handycam της φετινής σεζόν σας προσφέρει ακόμα περισσότερους εκπληκτικούς τρόπους για να καταγράφετε, να μοιράζεστε και να απολαμβάνετε τις αναμνήσεις σας. Οι νέες βιντεοκάμερες High Definition Handycam ανεβάζουν τον πήχη με ζωντανή εικόνα και ήχο Full HD. Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο τα μοντέλα με αισθητήρα CMOS διαθέτουν τεχνολογία εντοπισμού προσώπων (Face Detection) που λειτουργεί τόσο για τη λήψη video όσο και για τη λήψη φωτογραφιών. Επιπρόσθετα, όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν καινούριες, έξυπνες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να προβάλλετε, να διαχειρίζεστε και να μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας.




High Definition Handycam



Η σημαντική διάδοση της τηλεόρασης HD στην Ευρώπη ανεβάζει τη ζήτηση για περιεχόμενο High Definition. Όπως αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα της Sony, οι καταναλωτές σήμερα θεωρούν την ποιότητα της εικόνας και την ευκολία χρήσης τους κύριους παράγοντες για την επόμενή τους αγορά βιντεοκάμερας.






Τα μικρά σε μέγεθος νέα μοντέλα HD Handycam με πανέμορφη εμφάνιση προσφέρουν την ιδανική λύση για τις προσωπικές σας ανάγκες και το στυλ των λήψεών σας – είτε πραγματοποιείτε λήψεις στις διακοπές σας, είτε σε ιδιαίτερους εορτασμούς ή σε αξέχαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας. Επιλέξτε μοντέλα με σκληρό δίσκο (HDD) για εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια εγγραφής, μοντέλα με οπτικό δίσκο (Disc) για άνεση και απλή διαδικασία αντιγραφής (χάρη στην τεχνολογία HYBRID Plus) ή προτιμήστε την οικειότητα και τις πλούσιες χειροκίνητες λειτουργίες των μοντέλων κασέτας (HDV).




Υψηλότερη ποιότητα εικόνας από κάθε άλλη φορά



Ολόκληρη η σειρά Sony AVCHD (μοντέλα HDD και Disc) προσφέρει τώρα την υψηλότερη από κάθε άλλη φορά ανάλυση 1920×1080. Η ποιότητα των στατικών λήψεων έχει και αυτή βελτιωθεί με αναλύσεις που φθάνουν ως και τα 10 megapixels και ανταγωνίζονται ευθέως την ποιότητα κορυφαίων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών.



Η ποιότητα αυτή επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία Exmor του αισθητήρα ClearVid CMOS, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση με υψηλή ευαισθησία και χαμηλότερο θόρυβο, αλλά και στον ισχυρό επεξεργαστή εικόνα BIONZ που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Alpha και Cyber-shot και ο οποίος υποστηρίζει την επεξεργασία σήματος υψηλής ταχύτητας που απαιτούν πολλά νέα γνωρίσματα. Επιπρόσθετα, ο φακός Carl Zeiss προσφέρει τώρα μέγιστο zoom 15x, με οπτική σταθεροποίηση εικόνας Super SteadyShot σε όλα τα μοντέλα.




Εύκολα στη χρήση γνωρίσματα λήψης



Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο στη λήψη video, η τεχνολογία εντοπισμού προσώπων (Face Detection) υπόσχεται καλύτερες λήψεις προσώπων ρυθμίζοντας την εστίαση, την έκθεση και τον χρωματικό έλεγχο αυτόματα. Η λειτουργία Face Detection Bit Allocation πηγαίνει ένα βήμα πιο μακριά, κατανέμοντας περισσότερη πληροφορία στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λήψη προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.



Επιπλέον, ο μηχανισμός D-Range Optimiser ελέγχει την έκθεση και τη χρωματική αντίθεση, προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και όταν πραγματοποιείτε λήψεις με «κόντρα» τον ήλιο ή σε δύσκολες συνθήκες υψηλών αντιθέσεων ενώ ο surround ήχος των 5.1 καναλιών έχει βελτιωθεί με την προσθήκη ενός εσωτερικού μικροφώνου zoom το οποίο λειτουργεί αυτόματα κατά το zoom in και zoom out στην εικόνα.




Βιντεοκάμερες AVCHD HDD




Χωρίς κασέτες ή αποσπώμενους δίσκους, οι βιντεοκάμερες AVCHD HDD Handycam είναι ιδανικές για διακοπές και μεγάλα ταξίδια. Τώρα, με χωρητικότητα σκληρού δίσκου που φθάνει μέχρι και τα 120GB, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς HDR-SR12E μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη εικόνας Full HD για δύο ολόκληρες μέρες συνεχόμενα. Παρά τους μεγάλους αυτούς χρόνους εγγραφής, είναι εύκολο να εντοπίσετε τις αγαπημένες σας λήψεις σε δευτερόλεπτα, με τις χρήσιμες λειτουργίες Film Roll Index και Face Index που σας επιτρέπουν ταχεία περιήγηση στο υλικό σας. Η ποιότητα σύλληψης στατικών εικόνων είναι εξίσου εντυπωσιακή, με κορυφαία εικόνα 16Mbps Full HD και σύλληψη στατικών εικόνων με ανάλυση μέχρι και 10 Megapixels, αναγνώριση προσώπου (Face Detection) και μηχανισμό D Range Optimiser. Επιπρόσθετα, μπορείτε να προβάλλετε τις λήψεις σας στην εκπληκτική οθόνη Xtra Fine LCD (HDR-SR11E/12E).



Η ενδεικτική τιμή της HDR-SR12E, με τον σκληρό δίσκο των 120GB, είναι 1500 ευρώ ενώ της SR11E, με τον σκληρό δίσκο των 60GB, 1300 ευρώ.




Βιντεοκάμερες AVCHD DVD




Οι βιντεοκάμερες AVCHD DVD Handycam σας επιτρέπουν να αρχειοθετείτε όλες σας τις λήψεις σε δίσκους DVD των 8cm καθώς και σε αποσπώμενες κάρτες μνήμης Memory Stick. Ο χρόνος εγγραφής ανέρχεται στις 4 ώρες με δίσκους διπλής στρώσης (dual layer) και κάρτες Memory Stick με χωρητικότητα 8GB (διατίθενται προαιρετικά).



Επιπρόσθετα, το μοντέλο UX19E διαθέτει τεχνολογία HYBRID Plus η οποία αυξάνει τους χρόνους εγγραφής σε συνολική διάρκεια περίπου 7 ωρών με τη βοήθεια της εσωτερικής μνήμης 8GB και του προαιρετικού Memory Stick. Όταν ολοκληρώσετε τη λήψη σας ένα άγγιγμα του κουμπιού ‘Dubbing’ στη Handycam σας αρκεί για να εγγράψετε το υλικό σας σε δίσκους DVD των 8cm τους οποίους μπορείτε έπειτα να μοιραστείτε εύκολα με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Χωρίς να υπάρχει ανάγκη σύνδεσης με PC ή άλλες συσκευές εγγραφής, είναι εύκολο να μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας όποτε και όταν εσείς θέλετε.



Η ενδεικτική τιμή της UX19E είναι 1000 ευρώ.




Βιντεοκάμερες HDV




Οι βιντεοκάμερες HDV παραμένουν η κύρια επιλογή των έμπειρων χρηστών που απολαμβάνουν την επεξεργασία του υλικού τους δίνοντας παράλληλα σημασία στην συμβατότητα προς τα πίσω με τις υπάρχουσες συλλογές κασετών DV που διαθέτουν. Το νέο μοντέλο HC9E είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικά γνωρίσματα και προηγμένες λειτουργίες όπως μέτρηση σημείου και εστίαση με χρήση της οθόνης LCD, λειτουργία peaking για την υποβοήθηση της χειροκίνητης εστίασης και χειροκίνητη εστίαση ως το άπειρο.



Η ενδεικτική τιμή της ΗC9E είναι 1200 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα