Οι νέες προσθήκες στη σειρά Sony BRAVIA

Οι νέες προσθήκες στη σειρά Sony BRAVIA

H Sony ολοκληρώνει τη διεύρυνση της σειράς BRAVIA για το 2007 με νέες LCD τηλεοράσεις κάθε κατηγορίας και, για πρώτη φορά, με ένα βιντεοπροβολέα

H Sony ολοκληρώνει τη διεύρυνση της σειράς BRAVIA για το 2007 με νέες LCD τηλεοράσεις κάθε κατηγορίας και, για πρώτη φορά, με ένα βιντεοπροβολέα
BRAVIA X3500










Δημιουργημένη από επαγγελματίες που επιθυμούν την τελειότητα για όσους επιζητούν την τελειότητα, η νέα σειρά BRAVIA X3500 εκφράζει την αιχμή της τεχνολογίας στις συσκευές τηλεόρασης. Μεταξύ των γνωρισμάτων που τη κάνουν ξεχωριστή βρίσκεται η ανάλυση 1080p Full HD, οι διαστάσεις των οθονών, που φθάνουν ως και τις 70 ίντσες, καθώς και η μοναδική κομψότητα της σχεδίασης ‘Floating Design’.



Όλα τα μοντέλα ξεχωρίζουν χάρη στο brushed metallic πλαίσιο που αποτελεί σήμα κατατεθέν κομψότητας και ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς. Το μοντέλο των 70 ιντσών είναι εξοπλισμένο με το σύστημα οπίσθιου φωτισμού Sony Triluminos LED το οποίο προσφέρει τα πλουσιότερα και ζωντανότερα χρώματα που έχετε δει ως τώρα σε τηλεόραση BRAVIA.



Χάρη στο μηχανισμό BRAVIA ENGINE PRO, η οθόνη 10-bit LCD επόμενης γενιάς προσφέρει αποτελέσματα πέρα από οτιδήποτε μπορούν να επιτύχουν οι συμβατικές τηλεοράσεις LCD, με κυριολεκτικά εκατοντάδες περισσότερες αποχρώσεις που δημιουργούν εικόνα απαράμιλλης λεπτομέρειας.



Η τεχνολογία Motionflow +100Hz εξομαλύνει την κίνηση, δίνοντας στις σκηνές δράσεις εκπληκτική ζωντάνια, ενώ η ψηφιακή ενίσχυση ήχου και η επεξεργασία σήματος Sony S-Force Front Surround προσφέρουν κρυστάλλινα καθαρό ήχο που γεμίζει το χώρο από παντού.



Η τιμή της μοντέλων της σειράς BRAVIA X3500 θα ξεκινούν από τα 2500 ευρώ περίπου




BRAVIA W3000








Με ανάλυση 1080 Full HD αλλά με μέγιστο μέγεθος οθόνης τις 52 ίντσες, τα μοντέλα της σειράς BRAVIA W3000 χρησιμοποιούν σύστημα οπίσθιου φωτισμού ευρέως χρωματικού φάσματος (Wide Colour Gamut), το οποίο προσφέρει περίπου 30% περισσότερα χρώματα από τις συνηθισμένες τηλεοράσεις LCD. Ο ρεαλισμός που προσφέρουν τα νέα μοντέλα συμπληρώνεται τέλεια από τη νέα σχεδίαση ‘Art Frame’, με την οθόνη να περιβάλλεται από ένα βουρτσισμένο μαύρο μεταλλικό πλαίσιο, όπως ένα έργο τέχνης σε κάποια γκαλερί.



Όπως στις περισσότερες νέες σειρές, τα μοντέλα της σειράς W3000 διαθέτουν ειδικές λειτουργίες που έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με ειδικούς του χώρου και οι οποίες προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα κατά την προβολή ταινιών ή ψηφιακών φωτογραφιών. Η λειτουργία Theatre Mode τονίζει τα κινηματογραφικά χαρακτηριστικά των ταινιών ενώ η λειτουργία PhotoTV HD αποκαλύπτει τις κρυμμένες λεπτομέρειες των ψηφιακών σας φωτογραφιών και εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τεράστια ανάλυση των οθονών Full HD.



Η τιμή της μοντέλων της σειράς BRAVIA W3000 θα ξεκινούν από τα 1800 ευρώ περίπου




BRAVIA V3000




Με διαστάσεις οθονών που φθάνουν ως τις 46 ίντσες, ανάλυση 1080 Full HD και ψηφιακή ενίσχυση ήχου, η σειρά BRAVIA V3000 είναι έτοιμη για τα πάντα, πράγμα που αποδεικνύεται στον τομέα της προβολής ταινιών, όπου οι λειτουργίες Theatre Mode και 24p True Cinema συνεργάζονται αναδημιουργώντας την πρωτότυπη κινηματογραφική εμπειρία.



Η τεχνολογία 24p True Cinema αναπαράγει την πρωτότυπη κινηματογραφική ταχύτητα καρέ – η οποία συνήθως χάνεται στις συμβατικές τηλεοράσεις – και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις ταινίες σας ακριβώς, όπως ο σκηνοθέτης ήθελε να τις δείτε.



Η τιμή της μοντέλων της σειράς BRAVIA S3000 θα ξεκινούν από τα 1400 ευρώ περίπου




BRAVIA S3000




Νέα μοντέλα 20 και 26 ιντσών προστίθενται στην HD Ready σειρά BRAVIA S3000. Συνδυάζοντας κομψή και compact σχεδίαση με συνολικά οκτώ διαφορετικά χρώματα, τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν ελκυστική εμφάνιση αλλά και μεγάλη ευελιξία. Με τόσα πολλά διαθέσιμα χρώματα, μπορείτε να εναρμονίσετε την τηλεόρασή σας με κάθε διακόσμηση σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, κάτι που καθιστά τη σειρά S3000 την ιδανική σας επιλογή.



Η τιμή της μοντέλων της σειράς BRAVIA S3000 θα ξεκινούν από τα 1500 ευρώ περίπου.




BRAVIA VPL-VW60




Ο νέος βιντεοπροβολέας BRAVIA VPL-VW60 χρησιμοποιεί τεχνολογία Sony SXRD (Silicon X-Tal Reflective Display) η οποία εξασφαλίζει ευκρινή εικόνα ανάλυσης 1080p Full HD χωρίς εφέ «πλέγματος», ενώ η ψηφιακή επεξεργασία σήματος από το μηχανισμό BRAVIA ENGINE επιτυγχάνει μείωση θορύβου και βελτίωση των χρωμάτων με εξαιρετική ακρίβεια. Η υψηλών επιδόσεων λυχνία Ultra-High Pressure με ισχύ 200W ανεβάζει την φωτεινότητα στην εκπληκτική τιμή των 1000 lumens, εξασφαλίζοντας εκπληκτική αναπαραγωγή χρωμάτων και αρκετή φωτεινότητα για εικόνα διαγωνίου 300 ιντσών.



Η τεχνολογία BRAVIA Theatre Sync επιτρέπει στον βιντεοπροβολέα να συνεργαστεί με άλλες συσκευές του συστήματος Home Theatre σας μέσω των συνδέσεων HDMI έτσι ώστε να μπορείτε να εκτελείτε λειτουργίες όπως η αναπαραγωγή ή η μετάβαση σε κατάσταση αναμονής με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού στο τηλεχειριστήριό σας.



Στα υπόλοιπα γνωρίσματα περιλαμβάνεται η δυνατότητα ακριβούς ρύθμισης της σύγκλισης για την εξασφάλιση απόλυτα καθαρής εικόνας καθώς και η λειτουργία αναμορφικού zoom που λειτουργεί με αναμορφικό φακό τρίτου κατασκευαστή. Η λειτουργία αυτή αναδημιουργεί τον πρωτότυπο λόγο εικόνας CinemaScope 2,35:1, μεταφέροντας ουσιαστικά την κινηματογραφική αίθουσα μέσα στο ίδιο σας το σαλόνι. Ο βιντεοπροβολέας VPL-VW60 χρησιμοποιεί το σύστημα Advanced Iris 2 με μια λειτουργία αυτόματης ρύθμισης η οποία ανταποκρίνεται στο επίπεδο φωτισμού της προβολής δυναμικά σε κάθε σκηνή, επιτυγχάνοντας εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης 35.000:1, αρκετό για να αναδείξει κάθε λεπτομέρεια της πρωτότυπης ταινίας.



H τιμή του θα κυμανθεί στα 3500 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα