Οι νέες Sony Handycam

Οι νέες Sony Handycam

Με αισθητήρα Exmor R CMOS διπλάσιας ευαισθησίας, δύο φορές ταχύτερη αυτόματη εστίαση, και διπλάσιο πεδίο λήψης με τους ευρυγώνιους φακούς της σειρά...

Με αισθητήρα Exmor R CMOS διπλάσιας ευαισθησίας, δύο φορές ταχύτερη αυτόματη εστίαση, και διπλάσιο πεδίο λήψης με τους ευρυγώνιους φακούς της σειράς G Lens, οι εννιά νέες Sony Handycam εγγυούνται τις καλύτερες των αναμνήσεων.Η πολύχρωμη, στυλάτη σειρά Handycam για την άνοιξη του 2010 είναι φορτωμένη με εξελιγμένα οπτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και διασκεδαστικές στη χρήση τους λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να αιχμαλωτίσετε τις πολύτιμες στιγμές μιας ολόκληρης ζωής.



Οι βιντεοκάμερες της νέας σειράς Handycam συνδυάζουν μοναδικές καινοτομίες της Sony στον τομέα της οπτικής τεχνολογίας για ποιότητα εικόνας καλύτερη από ποτέ, είτε εγγράφετε HD video, είτε τραβάτε εκπληκτικής λεπτομέρειας φωτογραφίες.



Τα κορυφαία μοντέλα HD με μνήμη flash και σκληρό δίσκο, (CX550V, XR550V, XR350V, CX305), διαθέτουν υψηλής ποιότητας φακό Sony G Lens με βελτιωμένη δυνατότητα ευρυγώνιας λήψης, ο οποίος μπορεί να καλύψει σχεδόν διπλάσια περιοχή από τους φακούς της προηγούμενης γενιάς Handycam. Τώρα μπορείτε να βεβαιωθείτε με μεγαλύτερη ευκολία ότι κανείς δεν έμεινε έξω από την φωτογραφία στις γιορτές, στα πάρτι γενεθλίων και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Ο ευρυγώνιος φακός των μοντέλων CX550V/XR550V είναι κορυφαίος στην κατηγορία, με 29.8 mm για την βιντεοσκόπιση και 26.3 mm για την φωτογράφηση (σε αντιστοιχία καρέ 35 mm), σε ένα σώμα ακόμη μικρότερο από των προηγούμενων μοντέλων.



Θέλετε να χωρέσετε ακόμη περισσότερα μέσα στο κάδρο; Ο προαιρετικός μετατροπέας φακού σε ευρυγώνιο με τον κωδικό VCL-HGA07B σαν δίνει ακόμη πιο ευρεία άποψη μέχρι τα 22.4 mm, για λήψεις τοπίων ή πολυπληθών ομάδων.



Όταν κάνετε λήψεις χωρίς τη χρήση τρίποδο, όλα τα μεσαία μοντέλα μέχρι και τα κορυφαία HD της νέας σειράς Handycam, αποσβένουν πλέον πιο αποτελεσματικά τις επιπτώσεις από το κούνημα της μηχανής. Η νέα λειτουργία Optical SteadyShot Active Mode συνδυάζει το οπτικό και το ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης με αποτέλεσμα μια καλύτερη από ποτέ αντικραδασμική λειτουργία σε τρεις άξονες, σε όλο το φάσμα λήψεων – από ευρυγώνιες λήψεις μέχρι και λήψεις με το zoom στην μεγαλύτερη διαβάθμιση. Η εικόνα είναι πλέον μέχρι και 10 φορές πιο σταθερή στις ευρυγώνιες λήψεις. Στην χρήση τηλεφακού zoom θα έχετε μέχρι και 2 φορές* βελτιωμένη αντικραδασμική λειτουργία για καθαρότερες, σταθερές λήψεις.



Όλα τα μοντέλα HD υποστηρίζουν πλέον την εγγραφή μέχρι και στα 24Mbps, τον υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης ψηφιακών δεδομένων (bitrate) που προσφέρει το φορμά AVCHD: έτσι μπορείτε να συλλάβετε κάθε σκηνή στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Πρόκειται για ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, ειδικά για τους ενθουσιώδεις του βίντεο, που μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν πλήρως όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ο μοναδικός συνδυασμός του φακού G Lens, του αισθητήρα Exmor R CMOS, και του παντοδύναμου επεξεργαστή εικόνας BIONZ, τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί από την Sony.



Η οθόνη, μια βελτιωμένη Clear Photo LCD με νέα σχεδίαση λεπτού πλαισίου, δίνει ακόμη καλύτερη εικόνα όταν καδράρετε ή κάνετε επισκόπηση σκηνών. Τα pixel στην οθόνη των 6,7 εκ. φτάνουν τώρα τα 230 k dots (από 210 k dots), ενώ η γωνία θέασης ανέβηκε στις 170 μοίρες για να μπορούν όλοι να βλέπουν καθαρά τις λήψεις σας. Τα κορυφαία μοντέλα CX550 και XR550 διαθέτουν μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη Xtra Fine LCD 8,8 εκατοστών. Αυτή η οθόνη διαθέτει τεχνολογία TruBlack, η οποία χρησιμοποιήθηκε στις κορυφαίες ηλεκτρονικές κορνίζες της σειράς S-Frame, και διασφαλίζει ασυναγώνιστη αντίθεση εικόνας και ανάλυση που καθιστούν την θέαση



Οι τρείς νέες μπαταρίες της σειράς InfoLITHIUM V (NP-FV50/70/100), προσφέρουν μέχρι και 15% αυξημένη ισχύ, συγκρινόμενες με προηγούμενα μοντέλα, για μεγαλύτερο χρόνο λήψεων. Όλα τα νέα μοντέλα Handycam είναι συμβατά με τις συσκευές εγγραφής DVD, VRD-MC6 και VRD P1 DVDirect Express. Απλά πατήστε ένα κουμπί και γράψτε τις αναμνήσεις σας –σε υψηλή ή στάνταρ ανάλυση– σε ένα χαμηλού κόστους δίσκο DVD για αποθήκευση, για να το μοιράσετε ή για να τον απολαύσετε με τους φίλους σας στο Blu ray Disc ή στο DVD player. Με το VRD-MC6 μπορείτε να μεταφέρετε το παλιό σας υλικό από κασέτες βιντεοκάμερας κατ’ ευθείαν σε DVD με το πάτημα ενός κουμπιού.



Η ανοιξιάτικη σειρά Handycam της Sony με βιντεοκάμερες εφοδιασμένες με μνήμη flash και σκληρό δίσκο, θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2010.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα