Οικονομικοί οι λόγοι της δολοφονίας του 29χρονου στην Καλαμαριά

Οικονομικοί οι λόγοι της δολοφονίας του 29χρονου στην Καλαμαριά

Ένας 45χρονος συνελήφθη ως ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου στην Καλαμαριά. Τον μαχαίρωσε κοντά στο σπίτι του, μετά από διαπληκτισμό για οικονομικούς λόγους

Ένας 45χρονος ημεδαπός είναι ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το απόγευμα εκείνης της ημέρας οι δύο άνδρες έφυγαν μαζί από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ανάληψη, με προορισμό το σπίτι του 45χρονου, όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, θα διευθετούσαν κάποια οικονομική διαφορά.

Ο 45χρονος ανέβηκε στο σπίτι του, πήρε ένα μαχαίρι και επέστρεψε στο θύμα, το οποίο τον περίμενε σε κοντινό σημείο. Ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν, τον χτύπησε με το μαχαίρι στη θωρακική και πωγωνική χώρα.

Το μέσο τέλεσης του εγκλήματος βρέθηκε σε συστάδα θάμνων στην ευρύτερη περιοχή, οδηγώντας τις αρχές στον 45χρονο, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ήταν έγκλειστος σε φυλακές για διάφορα ποινικά αδικήματα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα