Ολοκαίνουργιο Hotmail

Ολοκαίνουργιο Hotmail

Η Microsoft προσθέτει νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά στην υπηρεσία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail, σε μια προσπάθεια να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική ξεπερνώντας την Google και το Yahoo.

Σε ανανέωση της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail προχωρά η εταιρεία Microsoft. Η εταιρεία σκοπεύει να προσθέσει νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική ξεπερνώντας την Google και το Yahoo.

Λόγω του αυξημένου ανταγωνισμού η Microsoft προσπαθεί να ηγηθεί και να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της καθώς έχει πάνω από 360 εκατ. χρήστες (έναντι 284 εκατ. του Yahoo και 173 εκατ. του Gmail) και διαχειρίζεται πάνω από οκτώ δισεκατομμύρια μηνύματα κάθε μέρα.

Μάλιστα, οι χρήστες της υπηρεσίας ανταλλάσσουν περίπου 1,5 δισ. φωτογραφίες και 350 εκατ. έγγραφα του Office κάθε μήνα, καθιστώντας το Hotmail τη μεγαλύτερη υπηρεσία e-mail στον κόσμο.

Με τις νέες αλλαγές οι χρήστες θα μπορούν πλέον να στέλνουν συνημμένα αρχεία μέχρι 25 Mb, ενώ τώρα τα συνημμένα δεν ξεπερνούν τα 10 Mb. Παράλληλα, ο χρήστης θα μπορεί να στέλνει έμμεσα μέχρι και 10 Gb σε ένα και μόνο μήνυμα, ανεβάζοντας τα μεγάλα αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες κλπ.) στη δωρεάν υπηρεσία SkyDrive της Microsoft, από όπου ο παραλήπτης – o οποίος θα έχει στο μεταξύ λάβει ένα σχετικό σύνδεσμο (link)- θα μπορεί να τα κατεβάζει στον υπολογιστή του.

Οι χρήστες του νέου Hotmail θα μπορούν πλέον να βλέπουν και να επεξεργάζονται -μέσω της διαδικτυακής έκδοσης του πακέτου Office- έγγραφα που έχουν σταλεί μέσω του Hotmail. Άλλες αλλαγές αποσκοπούν στη βελτίωση της ασφάλειας και στην καταπολέμηση των επιθέσεων spam και phishing.

Τέλος, οι χρήστες ώστε να λαμβάνουν updates από τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, όπως και να στέλνουν μηνύματα instant messaging από το Hotmail και να βλέπουν (με προεπισκόπηση) απευθείας διαδικτυακό περιεχόμενο μέσα από τα εισερχόμενα τους, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν άλλο παράθυρο πλοήγησης για να δουν κάποιο συνημμένο αρχείο.

Η αναβαθμισμένη έκδοση του Hotmail θα είναι διαθέσιμη για τους περισσότερους χρήστες το καλοκαίρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα