Όμιλος Γελασάκη – Acropolis Rally 24: Μήνυμα οδικής ασφάλειας η στήριξη στο πλήρωμα των Χατζημάρκου – Τσαούσογλου

Διαβάζεται σε 6'
Όμιλος Γελασάκη – Acropolis Rally 24: Μήνυμα οδικής ασφάλειας η στήριξη στο πλήρωμα των Χατζημάρκου – Τσαούσογλου

Με αφορμή το EKO Acropolis Rally, ο Όμιλος Γελασάκη θεωρεί ότι ανοίγεται μια ιδανική στιγμή για να αναδειχθεί και η σημασία της οδικής ασφάλειας στην καθημερινότητα.

Ο Όμιλος Γελασάκη, (Gelasakis Group of Companies) και ο κλάδος ενοικιάσεων αυτοκινήτων, με τις εταιρείες LET’S DRIVE και CARWIZ, στηρίζουν την προσπάθεια του διακεκριμένου Έλληνα οδηγού Πασχάλη Χατζημάρκου στο “EKO Acropolis Rally” 2024, με ένα  Renault Clio rally 3.

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος Γελασάκη (Gelasakis Group of Companies), ως ο Master Franchisee της CARWIZ για την Ελλάδα, και η LET’S DRIVE, που πριν από 30 και πλέον χρόνια αποτέλεσε την αφετηρία για την δραστηριοποίηση του Ομίλου στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων – Rent a Car – στηρίζουν με χορηγία το πλήρωμα των Πασχάλη Χατζημάρκου και Μάριου Τσαούσογλου στην κατηγορία rally 3 του εμβληματικού αγώνα.

“O Όμιλος Γελασάκη, στηρίζοντας την ομάδα των Πασχάλη Χατζημάρκου και Μάριου Τσαούσογλου στον πλέον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA δίνει το δικό του στίγμα σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που προβάλλει συνολικά τη χώρα μας” σημειώνει ο Βασίλης Βελούδιος, Chief Operating Officer του κλάδου ενοικιάσεων αυτοκινήτων του Ομίλου τονίζοντας ότι με την χορηγία του ο Όμιλος υπογραμμίζει τη σημασία που μπορεί να έχει ο κλάδος ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην ανάδειξη εναλλακτικών προορισμών της χώρας και στο χτίσιμο μίας πιο πλήρους τουριστικής ταυτότητας.

“Μέσα από την οδηγική εμπειρία καθένας και κάθε μια έχει την ευκαιρία για να δει την ανυπέρβλητη ομορφιά του ορεινού, κι όχι μονο τοπίου της χώρας, αλλά και μοναδικές διαδρομές σε “άγνωστες” διαδρομές. Άλλωστε ο κλάδος των ενοικιάσεων αυτοκινήτου του Ομίλου Γελασάκη με παρουσία σε κομβικά σημεία της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας δίνει την ευκαιρία για ξεχωριστές εμπειρίες περιήγησης, πάντα με τα εχέγγυα απόλυτης ασφάλειας του στόλου αυτοκινήτων που διαθέτει” συμπληρώνει ο κ. Βελούδιος.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και ειδικά το “ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις” 2024 αποτελεί μια λαμπρή ευκαιρία για ανάδειξη της χώρας μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι οδηγοί και τα πληρώματα με τις προσπάθειες τους απλώνουν τις μοναδικές ομορφιές της ορεινής Ελλάδος μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων φίλων της αγωνιστικής οδήγησης. Κάτι που για τον Όμιλο Γελασάκη (Gelasakis Group of Companies), ο οποίος έχει μια σημαντική παρουσία στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων, αποτελεί “πυλώνα” για την προβολή εναλλακτικών προορισμών αλλά και “βατήρα” ανάπτυξης του κλάδου του Rent a Car ” αναφέρει σε δήλωσή της η Κυριακή Μπολιεράκη, Finance and Audit Manager του κλάδου ενοικιάσεων αυτοκινήτων του Ομίλου Γελασάκη.

“Επιπλέον, με αφορμή το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ο Όμιλος Γελασάκη θεωρεί ότι ανοίγεται μια ιδανική στιγμή για να αναδειχθεί και η σημασία της οδικής ασφάλειας στην καθημερινότητα μας. Άλλωστε, η πορεία στο δρόμο και η σωστή οδήγηση αποτελούν δομικά στοιχεία πολιτισμού, με βάση τον Όμιλο”, τονίζει η κα Μπολιεράκη.

Από την πλευρά του ο Πασχάλης Χατζημάρκος, σε δήλωσή του, υπογραμμίζει τη συνεισφορά του Ομίλου Γελασάκη στην προσπάθεια του στο πλέον εμβληματικό αγώνα ράλλυ. “Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που ο Όμιλος Γελασάκη με εμπιστεύτηκε και πάλι ώστε μαζί να πορευτούμε στο “EKO Acropolis Rally” 2024 ” σε μια μοναδική αυτοκινιτιστική διαδρομή. Η υλική και ηθική στήριξη, που μας διασφαλίζει  ο Όμιλος αποτελούν οδηγό και επιβράβευση για εμάς. Παράλληλα, η σύμπραξη μας με αφορμή το φετινό αγώνα, που έχει ψηλά στην ατζέντα του το θέμα της οδικής ασφάλειας, δίνει τον τόνο για την ανάγκη της χώρας μας να αφήσει πίσω της τις κάκιστες επιδόσεις που καταγράφει στον τομέα. Ειδικά το τελευταίο διάστημα ο φόρος στην άσφαλτο είναι βαρύς. Μαζί με τον Όμιλο Γελασάκη ενώνουμε τη φωνή μας για καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Μένουμε ασφαλείς, λοιπόν, και στους δρόμους ”, κατέληξε ο κ. Χατζημάρκος.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Γελασάκη (Gelasakis Group of Companies)

Ο Όμιλος Γελασάκη είναι ένας ιδιωτικός όμιλος εταιρειών που εδρεύει στην Ελλάδα και δρα επιχειρηματικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι δραστηριότητες του, εστιάζονται σε τρεις κύριους τομείς του τουρισμό: τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, τις ναυτιλιακές υπηρεσίες και τη φιλοξενία, όντας αφοσιωμένος στην παροχή υψηλής ποιότητας αξιόπιστων υπηρεσιών, με έμφαση πάντα, στην αειφόρο επιχειρηματική ανάπτυξη. Το όραμα, μάλιστα, του Ομίλου για την επιτυχία αφορά την καλλιέργεια ενός επωφελούς εργασιακού περιβάλλοντος, την ανάπτυξη και εδραίωση ισχυρών επιχειρηματικών συνεργασιών και την υπεύθυνη επένδυση προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Η CARWIZ

H CARWIZ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων – Rent a Car – στον κόσμο με παρουσία σε 39 χώρες. Με όχημα την καινοτομία και την αξιοποίηση σύγχρονων καναλιών πωλήσεων καταγράφει εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Στην Ελλάδα, με αποκλειστικό συνεργάτη τον Όμιλο Γελασάκη ξεκίνησε την παρουσία της από το 2018,

Ο Πασχάλης Χατζημάρκος

Ο Πασχάλης Χατζηµάρκος γεννήθηκε στη Νιγρίτα Σερρών το 1988. Η αγάπη του για τους αγώνες αυτοκινήτου ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία και µόλις στα 17 του, άρχισε να συµµετέχει σε ερασιτεχνικούς αγώνες καρτ. Από τότε, οι αγώνες αυτοκινήτου αποτελούν την αγαπηµένη ενασχόληση του και το άθληµα που υπηρετεί µε σεβασµό αλλά και ζήλο έως και σήµερα. 

Το 2021 συµµετείχε στους 4 αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήµατος Αναβάσεων, κατακτώντας τη 2η θέση στο σύνολο του. Επιπλέον, πραγµατοποίησε την πρώτη του εµφάνιση σε αγώνα Gravel Rally (xώµατος), έναν αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος, που διεξήχθη στην Κόρινθο και εντυπωσίασε µε την απόδοση του, κατακτώντας και εκεί τη 2η θέση. Προς τα τέλη του ίδιου έτους συµµετείχε σε έναν ακόµη αγώνα αυτοκινήτων Tarmac Rally (ασφάλτου) οδηγώντας ένα εργοστασιακό αγωνιστικό αυτοκίνητο Peugeot Rally 4, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία του (εµπροσθοκίνητα) µε µεγάλη διαφορά χρόνου από τον 2ο, ενώ στη γενική κατηγορία (τετρακίνητα) κατετάγη 3ος.

Το “EKO Acropolis Rally”  2024

Το “ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις” 2024 θα διεξαχθεί για τρεις ημέρες με έναρξη στις 5 Σεπτεµβρίου με επίκεντρο τη Φθιώτιδα, και θα καλύπτεται από δηµοσιογράφους, φωτογράφους, ρεπόρτερ και πολυάριθµες κάµερες από όλο τον κόσµο και θα µεταδίδεται ζωντανά σε 92 χώρες, αλλά και µέσω διαδικτύου. Είναι ένας αγώνας που σε τελευταία έρευνα που έγινε έχει απήχηση σε 75 εκατοµµύρια τηλεθεατές παγκοσµίως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα