Ομόνοια: Θύμα αρπαγής, άγριας κακοποίησης και βιασμού έπεσε μια 33χρονη

Διαβάζεται σε 3'
Ομόνοια: Θύμα αρπαγής, άγριας κακοποίησης και βιασμού έπεσε μια 33χρονη
Γυναίκα βρέθηκε δεμένη και κακοποιημένη σε εγκαταλελειμμένο διαμέρισμα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΕΛΑΣ/INTIME NEWS

Θύμα άγριας κακοποίησης και βιασμού έπεσε μια 33χρονη γυναίκα στην Ομόνοια. Ο συλληφθείς οδηγείται στον ανακριτή.

Θύμα αρπαγής, άγριας κακοποίησης και βιασμού έπεσε μία 33χρονη γυναίκα στην Ομόνοια από έναν 27χρονο αλλοδαπό.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (27/5), όταν διερχόμενη περιπολία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε στην συμβολή των οδών Ξούθου και Σωκράτους τον 27χρονο, τον οποίο έκρινε ύποπτο, τον σταμάτησαν για έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τον νόμο περί όπλων και να οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας.

Αργότερα το βράδυ της ίδιας ημέρας, διερχόμενοι – από την οδό Ξούθου 8- αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια, από ένα εμφανώς εγκαταλελειμμένο κτίριο. Άμεσα οι αστυνομικοί μετέβησαν στον 1ο όροφο, από όπου προέρχονταν οι εκκλήσεις για βοήθεια και εντόπισαν μία πόρτα που ήταν κλειδωμένη με λουκέτο. Πίσω από αυτή μια γυναίκα ζητούσε να την απεγκλωβίσουν.

Ακολούθως, οι αστυνομικοί έσπασαν το λουκέτο και εντόπισαν την 33χρονη, πάνω σε ένα κρεβάτι, να είναι δεμένη με υφασμάτινα δεσμά, σε χέρια και πόδι. Ήταν εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, φέροντας τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό.

Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο Α.Τ. Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι υπαίτιος της κατάστασής της ήταν ο κατηγορούμενος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Εν συνεχεία παρασχέθηκαν θύμα οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ, ο οποίος, αφού την εξέτασε, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Στον χώρο που ο δράστης είχε μετατρέψει σε θάλαμο βασανιστηρίων για το θύμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών, με μήκος λάμας 11,5 εκατοστών και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου, συνολικού μήκους 72 εκατοστών, το οποίο φέρει κηλίδες αίματος. Σύμφωνα με την παθούσα, ο κατηγορούμενος τα χρησιμοποίησε σε βάρος της.

Τα ξημερώματα πλέον της Τρίτης (28/5), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ομονοίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η παθούσα με τον εφημερεύοντα προϊστάμενο να επιβεβαιώνει ότι το θύμα έφερε κακώσεις σε όλο της το σώμα, κυρίως στα χέρια και στα πόδια και τραύμα από μαχαίρι στον μηρό.

Εν συνεχεία, η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς, ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, συνάντησε τον κατηγορούμενο, τον οποίο δεν γνωρίζει, στον δρόμο και συμφώνησαν να μεταβούν στην οικία του, προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Αφού η παθούσα εισήλθε στην οικία του, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, χτυπώντας τη. Την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέληση της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να τη χτυπάει, ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετέπειτα δε μπορούσε να ανακαλέσει τίποτα στη μνήμη της. Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, κάλεσε σε βοήθεια. Ήταν η στιγμή που οι αστυνομικοί την εντόπισαν και την απελευθέρωσαν.

Το θύμα εξαιτίας των τραυματισμών που έχει υποστεί χρειάστηκε να διακομιστεί από το Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην θωρακοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ».

Ο συλληφθείς, πρωινές ώρες της Τρίτης 28 Μαΐου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σήμερα, Παρασκευή (31/1) στον Ανακριτή για την απολογία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα