Ορεστιάδα: Συνοριοφύλακας έκλεβε τους συναδέλφους του για να παίζει στοίχημα

Διαβάζεται σε 1'
Ορεστιάδα: Συνοριοφύλακας έκλεβε τους συναδέλφους του για να παίζει στοίχημα
INTIME

Ο 28χρονος τον τελευταίο χρόνο έμπαινε στα αποδυτήρια της Υπηρεσίας του στην Ορεστιάδα και αφαιρούσε μικροποσά από τις τσέπες και τις τσάντες των συναδέλφων του για να μην γίνει αντιληπτός μέχρι έγιναν καταγγελίες, μπήκαν κάμερες και τον έπιασαν στα “πράσα”.

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, συνελήφθη ένας 28χρονος συνοριοφύλακας, ο οποίος αφαιρούσε χρηματικά ποσά από συναδέλφους του σε Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Ορεστιάδα.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, από τη διερεύνηση της οποίας και με τοποθέτηση κάμερας, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των συναδέλφων του, ερευνούσε τα ιδιωτικά σακίδιά τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη του, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών, πρακτική που ακολουθούσε από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης, 7 Αυγούστου, όταν προχώρησε στην αφαίρεση προσημειωμένου χρηματικού ποσού από σακίδιο αστυνομικού και την ανεπιτυχή κλοπή σε βάρος άλλου συνοριοφύλακα, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε πως το έκανε γιατί ήταν εθισμένος στο στοίχημα και έκλεβε για να παίζει.

Ο συλληφθείς οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα