Ορφανοτροφείο κολαστήριο: Απομακρύνθηκαν πέντε εργαζόμενοι

Ορφανοτροφείο κολαστήριο: Απομακρύνθηκαν πέντε εργαζόμενοι
Ένα μικρό αγόρι κοιτά φοβισμένο έξω από το παράθυρο istock

Πέντε εργαζόμενοι του ορφανοτροφείου - κολαστηρίου της Αθήνας που εμπλέκονταν άμεσα ή έμμεσα στις υποθέσεις κακοποιήσεων νεαρών αγοριών απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους.

Πέντε εργαζόμενοι του ορφανοτροφείου της Αθήνας, το οποίο φέρεται να είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για τους μικρούς τρόφιμους, απομακρύνθηκαν σήμερα από τις θέσεις τους.

Οι καταγγελίες που έφτασαν στην υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου μιλούν για σοβαρά αδικήματα σε βάρος των παιδιών της δομής και έτσι μέχρι τη διαπίστωση τους από την έρευνα των αρχών οι πέντε εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν άμεσα από το ίδρυμα.

“Όντας σε πολύ στενή επικοινωνία με τη δομή και μετά από έντονες δικές μας πιέσεις πέντε εργαζόμενοι άμεσα ή εμμέσως εμπλεκόμενοι με το συμβάν έχουν απομακρυνθεί από το χώρο εργασίας τους”, δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τα πέντε αγόρια ηλικίας από 7 – 11 ετών τα οποία φέρονται να είχαν σεξουαλικές σχέσεις παρουσία των εργαζομένων του ορφανοτροφείου ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, όπου με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκαν προσωρινά. Τα αποτελέσματα της παιδοψυχιατρικής όσο και της ιατροδικαστικής εξέτασής τους ήδη βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα