Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κρήτη – Καλύτερη η εικόνα στην Τρίπολη

Διαβάζεται σε 1'
Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κρήτη – Καλύτερη η εικόνα στην Τρίπολη
Πυροσβεστικό όχημα Eurokinissi

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε σήμερα στην Κρήτη ενώ καλύτερη είναι η εικόνα της πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή στην Τρίπολη.

Συνεχίζεται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, η προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς η οποία ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής (23/6) στη θέση Κολομόδι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο Ηράκλειο.

Η φωτιά σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι σε ύφεση, ενώ στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν εκτός από τις ισχυρές επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα, που πραγματοποίησαν ρίψεις νερού. Στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά, επικρατούν ισχυροί άνεμοι. Για το λόγο αυτό εξαρχής η κινητοποίηση ήταν άμεση και μεγάλη, κυρίως υπό το φόβο η φωτιά να επεκταθεί σε παρακείμενες γεωργικές εκτάσεις.

Αναφορικά με την φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε βιομηχανική περιοχή στην Τρίπολη, η Πυροσβεστική κάνει λόγο για βελτιωμένη εικόνα. Ωστόσο, στο σημείο εξακολουθούν να βρίσκονται και να επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα