Packard Bell EasyNote MB66

Packard Bell EasyNote MB66

Η Packard Bell, ανακοίνωσε τη διάθεση του EasyNote MB66, ενός νέου φορητού υπολογιστή με οθόνη 15,4 ιντσών και πλήθος δυνατοτήτων το οποίο απευθύνε...

Η Packard Bell, ανακοίνωσε τη διάθεση του EasyNote MB66, ενός νέου φορητού υπολογιστή με οθόνη 15,4 ιντσών και πλήθος δυνατοτήτων το οποίο απευθύνετε σε όσους αναζητούν υψηλή φορητότητα και επιδόσεις.Με βάρος μόλις 2,6 κιλά, το EasyNote MB66 αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo T5250 στα 1,6GHz, ο οποίος σε συνδυασμό με τη μνήμη DDR2 στα 1024MB εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα.



Την απεικόνιση των γραφικών αναλαμβάνουν να αναδείξουν τόσο το chipset Geforce 8400M της Nvidia με 256MB αυτόνομης μνήμης όσο και η οθόνη ευρείας θέασης 15,4 ιντσών τεχνολογίας Packard Bell Diamond View που μειώνει την ακτινοβολία από το γύρω περιβάλλον χωρίς να διαθλά τα χρώματα και την φωτεινότητα της οθόνης. Οι σκοτεινές σκηνές φαίνονται πλέον ξεκάθαρα, οι φωτογραφίες αποδίδουν την παραμικρή λεπτομέρεια ενώ ακόμα και τα μικρά γράμματα σε μια ιστοσελίδα είναι πλέον ιδιαίτερα ευδιάκριτα.



Στην βασική του διαμόρφωση, διαθέτει έξοδο DVI-I, HDMI, e-SATA, 4 θύρες USB 2.0, ενσωματωμένη κάρτα ασύρματου δικτύου WiFi 802.11b/g, πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους καθώς και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο για την εύκολη και γρήγορη εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων και τέλος σκληρό δίσκο SATA χωρητικότητας 160GB.



Στα standard χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ξεχωριστό πλήκτρο Wi-Fi προκειμένου ο χρήστης να ενεργοποιεί όποτε επιθυμεί το ασύρματο δίκτυο καθώς και ειδικό πλήκτρο ECO με τη χρήση του οποίου μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης και η ταχύτητα του επεξεργαστή και ταυτόχρονα η συνολική κατανάλωση ρεύματος εξασφαλίζοντας στον χρήστη τουλάχιστον 45 επιπλέον λεπτά απρόσκοπτης λειτουργίας.



Στα υπόλοιπα του χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται λειτουργικό Windows Vista Home Premium, οδηγός Dual Layer ± R9 DVD, κάρτα δικτύου 10/100, modem, αναγνώστης καρτών 4 σε 1, στερεοφωνικά ηχεία με υπογούφερ καθώς και ενσωματωμένη κάμερα 1,3MP και μικρόφωνο τα οποία διευκολύνουν την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο μέσω του προεγκατεστημένου Skype.



Πλούσια είναι και η συλλογή λογισμικού που συνοδεύει το Easynote ΜΒ66 η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει Microsoft Word, τη μοναδική σουίτα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων PowerCinema, Symantec Internet Security, και εργαλείων του Google όπως τα Google Desktop, Google Earth, Google Picassa και Google Toolbar για Mozilla Firefox και Microsoft Internet Explorer.




Διαθεσιμότητα – τιμή – εγγύηση



Το Easynote ΜΒ66 διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα καταστήματα Κωτσόβολος και Electroworld καθώς και από τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά τους καταστήματα
www.kotsovolos.gr και
www.electroworld.gr στην τιμή των 899 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 19%) ενώ καλύπτεται από 2ετή εγγύηση Pick up repair and return (PURR).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα