Παλλήνη: Φωτιά σε λεωφορείο εν κινήσει στη λεωφόρο Μαραθώνος – Τρόμος για οδηγό και επιβάτες

Παλλήνη: Φωτιά σε λεωφορείο εν κινήσει στη λεωφόρο Μαραθώνος – Τρόμος για οδηγό και επιβάτες
Οχήματα της Πυροσβεστικής intime

Φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο που κινούνταν στη λεωφόρο Μαραθώνος για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Καλά στην υγεία τους οδηγός και επιβάτες.

Τρόμαξαν οι επιβάτες και ο οδηγός λεωφορείου στην Παλλήνη, καθώς νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ενώ το λεωφορείο κινείτο στη λεωφόρο Μαραθώνος, ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Open, τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, καθώς πρόλαβαν και κατέβηκαν από το όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να κατασβέσουν τη φωτιά, ενώ διερευνώνται τα αίτια του συμβάντος.

ΟΑΣΑ:  Τριμελής επιτροπή για την διερεύνηση του συμβάντος

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο ΟΑΣΑ, στην οποία αναφέρει:

“Οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) ενημερώνουν ότι σήμερα το πρωί λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή 314 «Στ. Δουκ. Πλακεντίας – Ραφήνα» του ΟΑΣΑ, παρουσίασε ηλεκτρολογική βλάβη με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη. Οι τέσσερις επιβάτες που επέβαιναν στο όχημα και ο οδηγός, αποβιβάστηκαν εγκαίρως και με ασφάλεια.

Κλιμάκιο του ΟΑΣΑ διενεργεί επιτόπου αυτοψία για τη διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος. Παράλληλα, ο Οργανισμός προχωρά άμεσα στη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων ,προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα