Παραλίγο τραγωδία σε σχολική εκδρομή στη Λιβαδειά : 12χρονος έπεσε σε φαράγγι

Παραλίγο τραγωδία σε σχολική εκδρομή στη Λιβαδειά : 12χρονος έπεσε σε φαράγγι

Στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ένας 12χρονος μαθητής, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Λιβαδειά

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να μετατραπεί η εκδρομή σχολείου στη Λιβαδειά, με έναν 12χρονο μαθητή να πέφτει σε φαράγγι, να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι και να νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου στην εντατική.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (24/04). Σχολείο της Αθήνας πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στη Λιβαδειά και στο πλαίσιο αυτό, επισκέφτηκε το φαράγγι της Κρύας.

Κάποια στιγμή, ο 12χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αποσπάστηκε μαζί με φίλους του, από τους συνοδούς εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές τους, γλίστρησε και έπεσε στο ποτάμι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Τρεις νεαροί, που έτυχε να περνούν από το σημείο, άκουσαν τις φωνές, έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και ανέσυραν αιμόφυρτο το παιδί, το οποίο διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Πληροφορίες από permisospress.blogspot.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα