Παρέμβαση Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για την επανεμφάνιση ακροδεξιών φαινομένων

Παρέμβαση Εισαγγελέα Αρείου Πάγου για την επανεμφάνιση ακροδεξιών φαινομένων
Πορεία ακροδεξιών στη Σταυρούπολη thestival

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με παραγγελία της ζητά την ενδελεχή διερεύνηση σε ό,τι αφορά τα βίαια επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα από φιλοναζιστικά στοιχεία, που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.

Έτοιμη να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ύστερα από την επανεμφάνιση ακροδεξιών φαινομένων, είναι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, που με παραγγελία της ζητά την ενδελεχή διερεύνηση κάθε έρευνας σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.

Στην παραγγελία του προς τις Εισαγγελίες Εφετών Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Β. Πλιώτας, αναφέρει ότι θα πρέπει να διερευνηθούν και άλλα αδικήματα, κυρίως εκείνο της εγκληματικής οργάνωσης σε ό,τι αφορά τα βίαια επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα από φιλοναζιστικά στοιχεία, που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.

Όπως επισημαίνεται, υπάρχει “έδαφος και αφορμή” για “δικονομική παρέμβαση, προς το σκοπό ελέγχου διακρίβωσης τυχόν βαρύτερης ποινικής απαξίας αξιοποίνων συμπεριφορών, μη καλυπτόμενων από τις ήδη ασκηθείσες ποινικές διώξεις” οι οποίες έχουν σημειωθεί αμέσως μετά τα επεισόδια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα