Παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ στην Αττική για την παραβατικότητα των ανηλίκων

Διαβάζεται σε 1'
elas
Αστυνομικές δυνάμεις στη Σαλαμίνα (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Ειδικές δράσεις για την πρόληψη της ανήλικης παραβατικότητας πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ στην Αττική, το περασμένο τριήμερο.

Ειδικές δράσεις σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν σε περιοχές σε ολόκληρη την Αττική, απογευματινές και βραδινές ώρες κατά το τριήμερο 23 έως 25 Φεβρουαρίου, για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων.

Οι δράσεις αναπτύχθηκαν με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 771 έλεγχοι από τους αστυνομικούς στους τομείς ευθύνης τους, σε σημεία όπου συγκεντρώνονται ανήλικοι και σημειώνονται περιστατικά ανήλικης παραβατικότητας.

Σκοπός της δράσης είναι η συλλογή περαιτέρω στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων εμπλεκόμενων στα ανωτέρω περιστατικά, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για τον σχεδιασμό στοχευμένων μελλοντικών δράσεων.

Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής παραβατικότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα