Πάρος: Απανωτές διαρρήξεις και κλοπές σε βίλες σε βάρος τουριστών

Πάρος: Απανωτές διαρρήξεις και κλοπές σε βίλες σε βάρος τουριστών
EUROKINISSI

Άγνωστοι εισήλθαν σε βίλες τουριστών από το Κουβέιτ και τη Βρετανία, αφαιρώντας κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Απανωτές διαρρήξεις και κλοπές σημειώθηκαν σε βίλες που μισθώνουν τουρίστες στην Πάρο. Στην πρώτη περίπτωση, άγνωστοι δράστες, αργά το βράδυ της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας, παραβίασαν μικρό παράθυρο υπνοδωματίου στο ημιυπόγειο βίλας και εισήλθαν εντός αυτής.

Στην βίλα διέμενε μία 42χρονη από το Κουβέιτ η οποία έλειπε τις συγκεκριμένες ώρες και οι δράστες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα αξίας 13.000 ευρώ, κατά δήλωση του θύματος στις Αρχές.

Από το απόγευμα της Κυριακής έως τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι δράστες, αφού έσκισαν την σίτα σε παράθυρο ημιυπογείου χώρου διαμερίσματος σε συγκρότημα με βίλες στις Κολυμπήθρες Νάουσας Πάρου, όπου διέμεναν μία 32χρονη Αγγλίδα και μία 31χρονη Ελληνίδα, εισήλθαν εντός του χώρου, ενώ έλειπαν οι δύο γυναίκες που είχαν μισθώσει το οίκημα και από την Αγγλίδα αφαίρεσαν 523 λίρες Αγγλίας και κοσμήματα αξίας 30.970 λιρών Αγγλίας και από την Ελληνίδα χρυσαφικά αξίας 8.100 λιρών Αγγλίας, όλα ασφαλισμένα σε ιδιωτική εταιρεία της Αγγλίας.

Για τα περιστατικά διενεργείται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα