Παρουσίαση: Samsung Wave (S8500)

Παρουσίαση: Samsung Wave (S8500)

Περισσότερη φωτεινότητα με την οθόνη αφής Super AMOLED , Social Hub για κοινωνικές "περιπέτειες", τεχνολογία mDNIe και ήχος 5.1 surround. Αυτό είνα...

Περισσότερη φωτεινότητα με την οθόνη αφής Super AMOLED , Social Hub για κοινωνικές “περιπέτειες”, τεχνολογία mDNIe και ήχος 5.1 surround. Αυτό είναι το νέο τηλέφωνο της Samsung και θα τα κάνει όλα στη Bada!Το Samsung Wave διαθέτει οθόνη αφής Super AMOLED 3.3”, Social Hub για άμεση πρόσβαση στις επαφές και τις συνδέσεις σου και TouchWiz 3.0, που σου επιτρέπει πλήρη παραμετροποίηση της επιφάνειας εργασίας. Με τη χρήση του επεξεργαστή 1GHz εξασφαλίζεται η γρήγορη και ομαλή χρήση των πολλαπλών εφαρμογών του Wave, και κυρίως των εφαρμογών πολυμέσων.



Η Super AMOLED οθόνη προσφέρει περισσότερη φωτεινότητα, καθαρότητα και λιγότερη αντανάκλαση, διαθέτοντας υψηλή ανάλυση WVGA (800×480 pixels) και τεχνολογία mDNIe (mobile Digital Natural Image engine).



Το Social Hub έχει σχεδιαστεί ώστε να έχεις συνεχή πρόσβαση στα e-mail σου, σε υπηρεσίες SNS, καθώς και να αποστέλλεις και να λαμβάνεις άμεσα μηνύματα απευθείας στο Wave σου. Σε συνδυασμό με το περιβάλλον TouchWiz 3.0, η διαχείριση των μηνυμάτων, των επαφών και του ημερολογίου γίνεται ακόμα πιο εύκολη.










Το Samsung Wave σου παρέχει επίσης τη δυνατότητα να παραμετροποιήσεις του μενού και της κεντρικής σελίδας του τηλεφώνου. Η κεντρική σελίδα μπορεί να μετατραπεί σε μία λίστα media player, ενώ αν αρέσκεσαι στη λήψη και ανταλλαγή φωτογραφιών, η κεντρική σελίδα μπορεί να παραμετροποιηθεί αντίστοιχα. Επιπλέον, με την anti-smudge τεχνολογία αποτρέπονται τα αποτυπώματα των δακτύλων στην οθόνη.



Το Samsung Wave μετατρέπεται σε προσωπικό σύστημα ψυχαγωγίας με Multi-codect για DivX Xvid, MPEG4, WMV και ήχο 5.1 surround. Το Samsung Wave αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο παγκοσμίως που υποστηρίζει Bluetooth 3.0 και WiFi 802.11n.



Το Samsung Wave θα διατίθεται στην αγορά παγκοσμίως το δεύτερο τρίμηνο του 2010.




Τεχνικά χαρακτηριστικά



Δίκτυο 2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE) : 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz 3G (WCDMA/ HSPA) : 900/2100 MHz



Οθόνη 3.3” WVGA (800×480) Super AMOLED with mDNIe



Κάμερα 5.0 Megapixel w/ LED Flash



Βίντεο HD (1280Χ720 @30fps) video αναπαραγωγή και εγγραφή



Μνήμη 2GB/8GB + microSD (μέχρι 32GB)



Μέγεθος 118 x 56 x 10.9 χιλιοστά



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα