Παρουσίαση του νέου TV tuner της ASUS

Παρουσίαση του νέου TV tuner της ASUS

Με στόχο να ικανοποιήσει όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση από το PC ή το laptop τους σε τηλεοπτικά προγράμματα η ASUS κυκλοφόρησε νέο TV Tuner

Με στόχο να ικανοποιήσει τους χρήστες που θέλουν να έχουν πρόσβαση από το PC ή το laptop τους σε τηλεοπτικά προγράμματα, FM ραδιόφωνο και σε άλλα πολυμέσα, η ASUS κυκλοφόρησε το νέο TV Tuner: My Cinema – U3000Hybrid. Το νέο αυτό TV tuner υψηλής ποιότητας με σχεδιασμό μικρού μεγέθους προσφέρει άνετη πρόσβαση σε πολυδιάστατη ψυχαγωγία πολυμέσων, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης.




Λήψη σήματος



Με το ASUS My Cinema U3000 Hybrid, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να γράφετε προγράμματα ψηφιακής τηλεόρασης δωρεάν μετάδοσης (DVB-T) ή προγράμματα αναλογικής TV και να ακούσετε FM ραδιόφωνο με την ενσωματωμένη κεραία patch, από τον υπολογιστή σας.



Επίσης, υποστηρίζει λειτουργίες όπως αυτή της προγραμματισμένης εγγραφής, χρησιμοποιώντας είτε τον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (EPG) είτε τη λειτουργία TimeShift του λογισμικού , έτσι ώστε να μη χάσετε τα τηλεοπτικά προγράμματα που σας ενδιαφέρουν.



Επιπλέον, διατίθεται με ένα τηλεχειριστήριο, για πιο άνετη εναλλαγή των καναλιών. Επίσης, το ASUS My Cinema – U3000Hybrid είναι εξοπλισμένο με λυχνίες LED και την “ASUS TSSI Technology” για γρήγορη αναγνώριση της ισχύος του τηλεοπτικού σήματος. Επιπλέον, το συγκεκριμένο TV tuner είναι πιστοποιημένο από τη Microsoft για τα Vista Premium και Basic καθώς και για τα Windows XP.




Εύκολη φορητότητα



Για να παρακολουθήσετε και να γράψετε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα, αυτά που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τη συσκευή στη θύρα USB 2.0 του υπολογιστή σας και σε μια κεραία λήψης τηλεοπτικού σήματος και να εγκαταστήσετε το λογισμικό που το συνοδεύει (μόνο την πρώτη φορά σύνδεσης).



Σημαντικά του πλεονεκτήματα είναι ότι δεν χρειάζεται επιπλέον τροφοδοσία αλλά και το μικρό του μέγεθος το οποίο επιτρέπει τη μεταφορά του στα ταξίδια ή τις διακοπές.




Πολυδιάστατο κέντρο πολυμέσων



Πέρα από τις λειτουργίες PVR που αναφέρθηκαν παραπάνω, με το ASUS My Cinema U3000Hybrid μπορείτε εύκολα να ακούσετε την μουσική σας. Μπορείτε επίσης δείτε τα αγαπημένα σας DVD και VCD, αλλά και να επεξεργαστείτε και να εγγράψετε τα βίντεο σας σε DVD στον υπολογιστή σας.



Το συγκεκριμένο TV tuner είναι πιστοποιημένο από τη Microsoft για τα Vista Premium και Basic καθώς και για τα Windows XP.




Διάθεση και τιμή



Το ASUS My Cinema – U3000Hybrid διατείθετε ήδη από τα ηλεκτρονικά, και μη, καταστήματα στην ενδεικτική τιμή των 70 ευρώ περίπου.




Βαθμολογία: 6/10


Για την τιμή του: 5/10


Τι μας έκανε εντύπωση: Το μικρό του μέγεθος και η ενσωμάτωση κεραίας ραδιόφωνου


Τι θα περιμέναμε καλύτερο: Προσθήκη μιας φορητής κεραίας τηλεόρασης.


Tip: Όλα τα ΤV tuners χρειάζονται δυνατό τηλεοπτικό σήμα.






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα