Πασαλιμάνι: Ο τραυματίας είναι μέλος της τουρκικής εγκληματικής οργάνωσης “BAYGARALAR”

Διαβάζεται σε 2'
Πυροβολισμοί στον Πειραιά
Πυροβολισμοί στον Πειραιά EUROKINISSI

Ο διαβόητος Τούρκος μαφιόζος που είχε συλληφθεί πριν έναν μήνα από ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ. στους Αμπελοκήπους είχε επισκεφτεί έναν μήνα πριν το κρησφύγετο των θυμάτων στο Πασαλιμάνι.

Σε βεντέτα είχε αποδώσει ο 23χρονος δράστης της εκτέλεσης σε σουπερμάρκετ στο Πασαλιμάνι, τα κίνητρα της επίθεσης, καθώς κατά την διάρκεια της ανάκρισής του στο Ανθρωποκτονιών, ισχυρίστηκε ότι ο ομοεθνής του που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά, είχε δολοφονήσει τον θείο του στην Τουρκία.

Τον φίλο του που ήταν μαζί του στο σουπερμάρκετ, τον δολοφόνησε γιατί ήταν απλά μαζί του, ο οποίος δεν πρόλαβε καν να χρησιμοποιήσει το δικό του όπλο.

Η σύνδεση με τους “BAYGARALAR”

Ο σοβαρά τραυματίας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και θεωρείται σχεδόν απίθανο να επανέλθει, φέρεται να ήταν μέλος της συμμορίας των “BAYGARALAR” από τα Άδανα. Μάλιστα, οι Αρχές γνωρίζουν ότι ο Μπαγκαγιάρ πριν έναν μήνα επισκέφτηκε τα δύο θύματα στο σπίτι που είχαν μισθώσει στο Πασαλιμάνι.

Ο αρχηγός της οργάνωσης κρατούσε χαμηλό προφίλ στην Ελλάδα όπου κρυβόταν για να μην εντοπιστεί, όμως μέλη της οργάνωσης που βρίσκονταν εδώ είχαν αρχίσει να έχουν διάφορες δραστηριότητες με ναρκωτικά. Η οργάνωση στην Τουρκία είναι υπεύθυνη για διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και μεταναστών.

Σε βάρος του Αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Ραμαζάν Μπαγκαγιάρ εκκρεμούσαν 14 εντάλματα σύλληψης των τουρκικών Αρχών. Οι ελληνικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη του, μετά από στενή παρακολούθηση των δύο Τούρκων που είχαν συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο στα Χανιά, που διέμεναν σε πολυτελή βίλα στον Τερσανά Ακρωτηρίου για παράνομη οπλοκατοχή, για τους οποίους υπήρχαν οι υποψίες ότι δραστηριοποιούνται στην διακίνηση μεταναστών στην Κρήτη και την Γαύδο.

Τότε είχαν αφεθεί ελεύθεροι και ο ένας εξ αυτών που είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης των “BAYGARALAR” ήρθε σε επαφή με τον Αρχηγό του στην Αθήνα και έτσι προδόθηκε το κρησφύγετό του.

Αν και το Ανθρωποκτονιών αναμένει την απάντηση του τουρκικών Αρχών για την βασιμότητα του κινήτρου που επικαλέστηκε ο δράστης για το διπλό χτύπημα στο Πασαλιμάνι, όλα δείχνουν πως όντως πρόκειται για ξεκαθάρισμα με κίνητρο την εκδίκηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα