Ενδοοικογενειακή βία: Προσπάθησε να στραγγαλίσει με σχοινί την πρώην του

Διαβάζεται σε 1'
Σύλληψη, φωτογραφία αρχείου
Σύλληψη, φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Εντοπίστηκε και συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρώην συντρόφου του, ένας 33χρονος που αναζητείτο, ο οποίος μάλιστα επιτέθηκε στη γυναίκα μπροστά στο παιδί της.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 33χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, για πράξεις που τέλεσε σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Στο πλαίσιο περιπολιών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και αναζητήσεων ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη πρωινές ώρες του Σαββάτου στα Πατήσια.

Ειδικότερα, κατηγορείται ότι στις αρχές Ιουνίου, εισήλθε βιαίως στην οικία της πρώην συντρόφου του, η οποία βρισκόταν εκεί με το ανήλικο παιδί της, σπάζοντας την πόρτα, και προσπάθησε να την στραγγαλίσει με τη χρήση σχοινιού και θηλιάς που είχε κατασκευάσει, ενώ πριν αποχωρήσει, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές και Ανακριτικές Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα