Πατήσια: Την κάλεσαν στο σπίτι τους ύστερα από ένα ποτό και ο άντρας την βίασε

Πατήσια: Την κάλεσαν στο σπίτι τους ύστερα από ένα ποτό και ο άντρας την βίασε
Αστυνομία eurokinissi

Συνελήφθησαν ένας 36χρονος από την Γουινέα και μία 42χρονη από την Βουλγαρία που κατακρατούσαν παρά τη θέληση της 29χρονη από την Αλγερία, σε οικία στα Πατήσια.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες χθες στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 36χρονος από την Γουινέα και μία 42χρονη από την Βουλγαρία κατά περίπτωση για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Οι δράστες κατηγορούνται ότι πρώτες πρωινές ώρες χθες προσκάλεσαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια μία 29χρονη από την Αλγερία, όπου ο 36χρονος προέβη σε βιασμό σε βάρος της με τη χρήση βίας.

Στη συνέχεια, όταν το θύμα προσπάθησε να εξέλθει του διαμερίσματος οι κατηγορούμενοι την εμπόδισαν. Τελικά, το θύμα κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, εισήλθαν στην οικία, όπου απεγκλώβισαν το θύμα και συνέλαβαν τους κατηγορουμένους.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα