Πατήσια: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση 15χρονου με μαχαίρι σε 16χρονο

Πατήσια: Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση 15χρονου με μαχαίρι σε 16χρονο
Glomex

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της καταδίωξης του 16χρονου από έναν 15χρονο, που τον μαχαίρωσε και τον λήστεψε στα Πατήσια, έρχεται στη δημοσιότητα.

Τα δευτερόλεπτα που προηγήθηκαν της ένοπλης ληστείας από έναν 15χρονο, με θύμα έναν 16χρονο, αποτυπώνονται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Το βίντεο που δημοσίευσε το Mega, δείχνει το θύμα να τρέχει μαζί με έναν συγγενή του, στην προσπάθειά του να γλιτώσει.

Λίγο αργότερα, εμφανίζεται ο 15χρονος δράστης της επίθεσης και στη συνέχεια κάποιοι γνωστοί του, προτού ο 16χρονος μαχαιρωθεί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 15χρονος μαχαίρωσε χωρίς ουσιαστική αφορμή τον 16χρονο, ενώ λίγο μετά την επίθεση, παραδέχθηκε σε φίλους του ότι μαχαίρωσε το θύμα με μια πεταλούδα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (25/02) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 15χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για απείθεια.

Το χρονικό της επίθεσης

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ομάδα πέντε αγνώστων ατόμων προσέγγισαν απειλητικά στην περιοχή των Πατησίων δύο ανήλικους, 16 και 17 ετών και τους επιτέθηκαν λεκτικά, με τους ανήλικους να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το σημείο τρέχοντας.

Αφού οι δράστες τους κυνήγησαν, μετά από λίγο, ακινητοποίησαν το 16χρονο και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου, ένας εκ των δραστών, τον τραυμάτισε στα πλευρά, την πλάτη, το δεξί κάτω άκρο και του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο.

Το θύμα που είναι γιος του ιδιοκτήτη του μπαρ στη Νέα Ιωνία που έγινε η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αντιπάλων συμμοριών Αλβανών κακοποιών, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός θαμώνα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για το τραύμα που του είχε προκληθεί στον πνεύμονα.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα σε διάφορες εκδοχές που υπήρχαν για την παρουσία των κακοποιών στο μαγαζί της Νέας Ιωνίας, ήταν και η φήμη ότι συγγενείς του παιδιού τους είχαν καλέσει για αυτό το περιστατικό για να τους βοηθήσουν να βρουν τους δράστες, ωστόσο φαίνεται ως πιθανότερη εκδοχή η παρουσία τους στο μπαρ για να πάρουν συνολικά την «προστασία» και η συμπλοκή με την αντίπαλη ομάδα ομοεθνών τους επίσης κακοποιών που συναντήθηκαν τυχαία στο σημείο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας και έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, ανωτέρω αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 15χρονο αλλοδαπό ως δράστη της επίθεσης με το αιχμηρό αντικείμενο.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στη Ν. Φιλαδέλφεια και οδηγήθηκε στην ανωτέρω υπηρεσία, όπου αρνήθηκε να δακτυλοσκοπηθεί. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε κατά τη στιγμή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα