Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 55χρονης – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της 55χρονης – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
tempo24

Θανατηφόρα χτυπήματα από βαρύ όργανο δέχτηκε η 55χρονη, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Πάτρα, επιβεβαιώνοντας το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Τον δράστη αναζητούν οι Αρχές.

Εγκληματική ενέργεια “έδειξε” η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της 55χρονης γυναίκας από την Πάτρα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της, το απόγευμα της Πέμπτης (27/07).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εξέτασης, η γυναίκα δέχτηκε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ όργανο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το tempo24.news, ο θάνατος της γυναίκας επήλθε το απόγευμα της Τετάρτης (26/7), δηλαδή μια μέρα πρίν τον εντοπισμό της σορού της.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του δράστη της στυγερής δολοφονίας, ειδικά από όταν επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για έγκλημα.

Δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αποκλείσει το σπίτιτ της 55χρονης και ειδικό συνεργείο της ασφάλειας αναζητά οποιοδήποτε ίχνος που ενδεχομένως να “προδώσει” τον δράστη.

Στο ίδιο σπίτι είχε σκοτωθεί η αδερφή της

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι στο ίδιο σπίτι όπου εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα, αλλά σε διαφορετικό όροφο, είχε σκοτωθεί η 53χρονη, τότε, αδερφή της.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το tempo24.news, η 53χρονη είχε τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι, με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο.

Η 53χρονη εντοπίστηκε χτυπημένη στις 19 Ιουλίου του 2016 και κατέληξε, λίγες ημέρες αργότερα, στις 27 Ιουλίου, την ίδια, δηλαδή, ημέρα που φαίνεται πως δολοφονήθηκε και η 55χρονη.

Σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, για τον θάνατο της 53χρονης είχε κατηγορηθεί ο γιος της και ανιψιός της 55χρονης. Ήταν αυτός που τότε ειδοποίησε ασθενοφόρο και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, ισχυρίστηκε πως τη βρήκε τραυματισμένη στο σπίτι τους και είχε πει πως είτε είχε χτυπηθεί από ληστές είτε είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα στο σπίτι.

Τότε η 53χρονη γυναίκα διεκομίσθη από το σπίτι της της οδού Μπουκαούρη 4 στην Πάτρα (στο ίδιο οίκημα όπου βρέθηκε χθες δολοφονημένη και η αδελφή της) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μέχρι το μεσημέρι της 27ης Ιουλίου του 2016, όταν και εξέπνευσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα