Πάτρα-υπόθεση Πισπιρίγκου: Πάνω από έξι ώρες κατέθεταν οι ιατροδικαστές

Πάτρα-υπόθεση Πισπιρίγκου: Πάνω από έξι ώρες κατέθεταν οι ιατροδικαστές
Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα INTIME NEWS

Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις αναφορικά με το συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός και δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια κατέθεταν από τρεις ώρες οι ιατροδικαστές Νικ. Καρακούκης και Νικ. Καλόγρηας.

Για περισσότερες από έξι ώρες κατέθεταν στην ανακρίτρια Τζωρτζάτου οι ιατροδικαστές Νικ. Καρακούκης και Νικ. Καλόγρηας, αναφορικά με την υπόθεση θανάτου της 6 μηνών Ίριδας και της 3,5 ετών Μαλένας.

Οι δύο ιατροδικαστές επιβεβαίωσαν σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο της έκθεσης που διενέργησαν βασιζόμενοι στα ευρήματα που είχαν συλλεχθεί σε προγενέστερο διάστημα. Για περισσότερες από τρεις ώρες ο κάθε μάρτυρας βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με την δικαστική λειτουργό απαντώντας σε διευκρινιστικές ερωτήσεις αναφορικά με το συμπέρασμα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός και δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι στο πόρισμα τους αναφέρεται ότι ο ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου προκύπτει από εκδορές κατά το ριζορρίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρειά κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαλένας Δασκαλάκη κατά την επισκόπηση των φωτογραφιών, αλλά και τις «κακώσεις εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου/άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Ίριδας Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα