Πάτρα: Ισχυρές ενδείξεις και για τον θάνατο της Μαλένας, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο

Πάτρα: Ισχυρές ενδείξεις και για τον θάνατο της Μαλένας, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο
Το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στη Πάτρα INTIME NEWS

Υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου, της άτυχης Μαλένας, η οποία όμως δεν έχασε την ζωή της όπως όλα δείχνουν από ουσία αλλά από ασφυξία. Συνεχίζεται η έρευνα και για την Ίριδα.

Στις φυλακές Κορυδαλλού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και κελί για την προστασία της, στην πτέρυγα των γυναικείων φυλακών οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Την ίδια ώρα, η έρευνα των Αρχών για τα τρία κορίτσια της οικογένειας συνεχίζεται καθώς το μεγάλο ερώτημα της διαδρομής της κεταμίνης για την Τζωρτζίνα παραμένει.

Από την πρώτη άτυπη έρευνα που πρόλαβαν να κάνουν οι Αρχές, έχει προκύψει πως η κατηγορούμενη έκανε διαδικτυακές αναζητήσεις για ουσίες που προκαλούν θάνατο από δική της συσκευή και πλέον με τα βουλεύματα άρσης απορρήτου που έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους κάνουν τον επίσημο και ενδελεχή έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται και όπως όλα δείχνουν θα δώσουν την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα.

Όπως επίσης, η κατηγορούμενη μεταξύ άλλων «καίγεται» για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας και από την κατάθεση γιατρών της μοιραία ημέρα που κατέθεσαν ότι το οξύμετρο δεν έδινε ειδοποίηση και κάποιος φαίνεται πως το είχε απενεργοποιήσει.

Παράλληλα, από χθες ξεκίνησε επισήμως η έρευνα και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας. Υπενθυμίζεται πως ειδικά για την περίπτωση της Μαλένας όσο γινόταν έρευνα για την Τζωρτζίνα, είχε συσταθεί και επιτροπή ιατροδικαστών στην Αθήνα για την επανεξέταση της περίπτωσης θανάτου της Μαλένας.

Ήδη λοιπόν και σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις για τον τρόπο που έχασε την ζωή του το πρώτο παιδί της οικογένειας και πάλι ως αποτέλεσμα ανθρωποκτονίας, αυτή την φορά όμως όχι με χορηγηθείσα ουσία αλλά όπως όλα δείχνουν με ασφυκτικό τρόπο.

Σύντομα ενδέχεται να υπάρξουν επίσημα αποτελέσματα και γι’ αυτή την έρευνα, ενώ για την Ίριδα η αναζήτηση των αιτιών θανάτου της συνεχίζεται χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί κάτι επί του παρόντος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα