Πάτρα: Κατέθεσαν οι πέντε νοσηλεύτριες του Καραμανδάνειου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Κατέθεσαν οι πέντε νοσηλεύτριες του Καραμανδάνειου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Η 9χρονη Τζωρτζίνα GLOMEX

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι καταθέσεις των πέντε νοσηλευτριών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πάτρα. Αύριο καταθέτει ο γιατρός για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το κατώφλι της 18ης Ανακρίτριας που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών την οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα πέρασαν σήμερα οι πέντε νοσηλεύτριες του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πάτρας.

Οι νοσηλεύτριες κατέθεσαν αναφορικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας που έφυγε τελευταία από τη ζωή και για τον θάνατο της οποίας η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, κρατείται και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Αύριο, Πέμπτη (14/04) αναμένεται να καταθέσει και ο αναισθησιολόγος που είχε επαναφέρει στη ζωή την 9χρονη Τζωρτζίνα μετά από 55 ολόκληρα λεπτά, επεισόδιο από το οποίο η 9χρονη απέκτησε την τετραπληγία.

Η κατάθεση του γιατρού πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί και αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στη συμπεριφορά της μητέρας του 9χρονου κοριτσιού κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, για την οποία έχουν ακουστεί πολλά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα