Πάτρα: Όταν οι γονείς πιάστηκαν στα χέρια – “Για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι στο Ευαγγέλιο”

Πάτρα: Όταν οι γονείς πιάστηκαν στα χέρια – “Για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι στο Ευαγγέλιο”
Οι γονείς των τριών κοριτσιών INTIME NEWS

Οι γονείς των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών συναντήθηκαν πριν λίγο καιρό σε γραφείο στην Πάτρα, παρουσία τρίτων. Η δυσπιστία του πατέρα που εξόργισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ένα άγνωστο επεισόδιο ανάμεσα στους γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα φέρνει στο φως η εφημερίδα “Πελοπόννησος”. Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε πριν από λίγο διάστημα στην Πάτρα, όταν η υπόθεση με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά της οικογένειας, είχε αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκαν σε γραφείο, παρουσία τρίτων και οι τόνοι ανέβηκαν, με τους θεσμικούς παράγοντες που ήταν μπροστά να σπεύδουν για να τους χωρίσουν.

Ο Μάνος Δασκαλάκης άφησε υπονοούμενα

Αιτία στάθηκε μια ατάκα του πατέρα, ότι δεν είναι σίγουρος για τις αιτίες θανάτου των δύο παιδιών. Της Μαλένας που πέθανε το 2019 και της Ίριδας που πέθανε το 2021.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υπονοούμενα για την εν διαστάσει σύζυγό του, λέγοντας ότι “για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο“.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν βρισκόταν μπροστά σε κανέναν από τους θανάτους των παιδιών. Ούτε στην Ίριδα που πέθανε στην κούνια του σπιτιού της, αλλά ούτε και στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Τζωρτζίνας που πέθαναν μέσα σε νοσοκομεία.

Σημειώνεται ότι μετά τις εξελίξεις του τελευταίου διημέρου, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει σταματήσει να πηγαίνει στη δουλειά του, ενώ αποφεύγει να σηκώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα