Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 29χρονου αστυνομικού – Παρών ο Οικονόμου

Διαβάζεται σε 2'
Πάτρα
Κηδεία του 29χρονου αστυνομικού στην Πάτρα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ/INTIME NEWS

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών τελείται η κηδεία του 29χρονου αστυνομικού, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας στην Πάτρα η κηδεία του 29χρονου αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Αθηνών – Κορίνθου στον Ασπόπυργο, τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/12)

Οικογένεια, συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρετούν συντετριμμένοι ενώ παρών και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου και ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης.

Το παρών έδωσε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος όπως επίσης και ο Στράτος Μαυροειδάκος πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών.

Σπαρακτικά είναι τα λόγια του πατέρα του, όπως μεταδίδει το thebest.gr. “Ασχολήθηκαν με την αστυνομία, γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα”, είπε, μεταξύ άλλων.

Στον εισαγγελέα ο 17χρονος για τη θανατηφόρα καταδίωξη

Μετά τη σύλληψη του 20χρονου Ρομά, ένας ανήλικος Ρομά βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο Πέραμα και οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ήταν γνωστός στις αρχές από άλλο περιστατικό το 2021 στο οποίο εμπλεκόταν. Μάλιστα, τότε είχε συλληφθεί, του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, τους οποίους καταπάτησε σχεδόν αμέσως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα