Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφός της – Αναζητείται ο δράστης

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφός της – Αναζητείται ο δράστης
Περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ eurokinissi

Στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα νοσηλεύεται η 25χρονη, που δέχτηκε απανωτές μαχαιριές από τον σύντροφό της, κυρίως στον λαιμό και την ωμοπλάτη, και υπέστη αιμορραγικό σοκ. Ο 28χρονος δράστης διέφυγε μετά το συμβάν.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 25χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Κυριακής (16/7).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού στο σπίτι όπου διέμεναν. Ο άντρας της επιτέθηκε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της, κυρίως στην ωμοπλάτη και τον λαιμό, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ. Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι η γυναίκα δέχτηκε 5 μαχαιριές, τέσσερις στην ωμοπλάτη και μία στο λαιμό.

Όπως μεταδίδει το tempo24, η 25χρονη γυναίκα παρότι αιμορραγούσε, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια. Το παιδί φέρεται να φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να καταλάβουν ότι κάτι έχει συμβεί και να καλάεσουν Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” στην Πάτρα, αφού πρώτα έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε οικιακό μαχαίρι με κηλίδες αίματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση του παιδιού, που ήταν παρόν στο συμβάν.

Ο σύντροφος της 25χρονης και φερόμενος δράστης διέφυγε μετά το συμβάν, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Πρόκειται για 28χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά ενώ σήμερα, Κυριακή (16/7) σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα