Πάτρα: Συνελήφθη 19χρονος για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου

Πάτρα: Συνελήφθη 19χρονος για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου
istock

Στη σύλληψη ενός 19χρονου μετά από καταγγελία πατέρα 9χρονου μαθητή ότι επιχείρησε να τον απαγάγει προχώρησαν οι αρχές. Αρνείται τις κατηγορίες.

Στην Ασφάλεια Πατρών μεταφέρθηκε και κρατείται 19χρονος, μετά την καταγγελία πατέρα 9χρονου μαθητή για απόπειρα αρπαγής του γιου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (30/5), όταν η μητέρα του μαθητή πήγε να τον πάρει από το σχολείο που φοιτά σε περιοχή των Μποζαϊτικών. Ο ανήλικος της παρέδωσε τη σχολική τσάντα και της ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τους φίλους του.

Κατά τη διαδρομή συνάντησαν ένα άνδρα που επέβαινε σε δίκυκλο, ο οποίος σύμφωνα με αυτά που μετέφερε στον πατέρα το παιδί, του έκανε ένα νεύμα, κίνηση που εξέλαβε ως προτροπή στον γιο του να τον ακολουθήσει. Ο 19χρονος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβη σε άλλη χειρονομία και συνέχισε με το μηχανάκι του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών, με αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικώς να εντοπίζουν τον δικυκλιστή. Ο ίδιος κατά τις ίδιες πηγές φέρεται να αρνείται την κατηγορία υποστηρίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να αρπάξει το παιδί. Σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα