Πάτρα: Το ματωμένο πανάκι “μιλάει” για τον θάνατο της Ίριδας – Το σημείο “κλειδί” στην κατάθεση της ιατροδικαστή

Πάτρα: Το ματωμένο πανάκι “μιλάει” για τον θάνατο της Ίριδας – Το σημείο “κλειδί” στην κατάθεση της ιατροδικαστή
Η μικρή Ίριδα ΙΝΤΙΜΕ

Εξελίξεις αναμένεται να πυροδοτήσει η κατάθεση της ιατροδικαστή αναφορικά με τον θάνατο της Ίριδας. Στο "μικροσκόπιο" η αμυχή στο στόμα του παιδιού και το ματωμένο πανάκι.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με τις έρευνες των αρχών να αφορούν πλέον και τις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας, πέρα από της Τζωρτζίνας για την οποία έχει προφυλακιστεί η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με το MEGA, το σημείο “κλειδί” για τον θάνατο της Ίριδας είναι το ματωμένο πανάκι και εκείνο που πρέπει να απαντηθεί είναι να βρεθεί από που προήλθε το αίμα. Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο παιδάκι πέθανε στο σπίτι της οικογένειας.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει πως δεν βρέθηκαν τραύματα στο σώμα του μικρού παιδιού, παρά μόνο μία εσωτερική αμυχή στο στόμα.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές το αίμα προέρχεται είτε από το πανάκι (εάν ήταν τραχύ) είτε από το νύχι εκείνου που έβαλε το πανάκι στο στόμα του παιδιού.

Το δεύτερο σενάριο αναφέρει πως το αίμα στο πανάκι της Ίριδας προέρχεται από τους πνεύμονες. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να έχει έρθει το πνευμονικό οίδημα, αφού κάποιος έχει φράξει τη μύτη και το στόμα του παιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα